Uzman Üye
plat kademe dahil hepsi öyle oluyor midde iyisen bot kkötü bota geçsen mid jung kötü solo geçsen hep mid hem bot kötü oluyor yani kısacagı bbu lole naparsan yap zorlol de ne yaparsam yapayım kazanamıyorum istediğim gibi domine edeyim adamları kastırayım olmuyor fresh hesap açsam bile ardar da gang atıp 3-4 kere kestirsem bile o lanede ki adamlar beyinsiz gibi ölüp duruyorlar sürekli 1v5 atıp duruyorlar elo yada sunucu fark etmeden sürekli kazandığım oyunu kaybediyorum sadece ben try hard oynarsam arada bir kazanabiliyorum onun harici şans eserine dönüyr oyun bunun bir çözümü bir seçeneği var mı twıch te eli kolu tutmayanlar hiç birşey yapmadan master oluyorlar
kolsuzlukla ne alakası var kardeşim her maç mvp olup her yere kill kazandırmama rağmen kazanıyorum script felan işe yaramıyorValla kanka kolsuzsan script kullan zaten sitede var lol bence scriptsiz sarmıyor .
aynen öyle kanka hangi lane salsam oynamasam orası bir vurduruyor öyle böyle değil saniye başı ölüyorlarplat kademe dahil hepsi öyle oluyor midde iyisen bot kkötü bota geçsen mid jung kötü solo geçsen hep mid hem bot kötü oluyor yani kısacagı bbu lole naparsan yap zor
kanka en iyi yol lolü bırakmak bende bunu yaptımlol de ne yaparsam yapayım kazanamıyorum istediğim gibi domine edeyim adamları kastırayım olmuyor fresh hesap açsam bile ardar da gang atıp 3-4 kere kestirsem bile o lanede ki adamlar beyinsiz gibi ölüp duruyorlar sürekli 1v5 atıp duruyorlar elo yada sunucu fark etmeden sürekli kazandığım oyunu kaybediyorum sadece ben try hard oynarsam arada bir kazanabiliyorum onun harici şans eserine dönüyr oyun bunun bir çözümü bir seçeneği var mı twıch te eli kolu tutmayanlar hiç birşey yapmadan master oluyorlar
Yapabilcegin birkaç şey var YouTuberlarin discorduna girip kendine iyi bir duo bulabilirsin yada alıcaksın aatrox masteryi taşırsan taşırsnlol de ne yaparsam yapayım kazanamıyorum istediğim gibi domine edeyim adamları kastırayım olmuyor fresh hesap açsam bile ardar da gang atıp 3-4 kere kestirsem bile o lanede ki adamlar beyinsiz gibi ölüp duruyorlar sürekli 1v5 atıp duruyorlar elo yada sunucu fark etmeden sürekli kazandığım oyunu kaybediyorum sadece ben try hard oynarsam arada bir kazanabiliyorum onun harici şans eserine dönüyr oyun bunun bir çözümü bir seçeneği var mı twıch te eli kolu tutmayanlar hiç birşey yapmadan master oluyorlar
Benim çoğu maçlarımda öyle oluyor support totem ne onu bilmiyor yasuo yu çok iyi oynamıştım geçen el soloda 25 kill aldım ama adc yok mid yok oyun yokkanka olmuyor 1 oyun kazansam bile 3 oyun kaybediyorum ne olursa olsun kaç killim olursa olsun muhakkak birileri geliyor full ölüyor karşı bi anda ilah olup oyun tasıyor
Post automatically merged:
bide şu olay var westte totem yok tarayıcı ile geziyorum 2 dk dır hiç bir yerde kendimi göstermedim nereye gang atıcak olsam oranın içine doğuyor ve adamlar bi anda geri çıkıyor
Script kanka o bildirim gidiyormus yani baronda görüşün olmasa bile adam daldığı anda bildirim gidiyorkanka olmuyor 1 oyun kazansam bile 3 oyun kaybediyorum ne olursa olsun kaç killim olursa olsun muhakkak birileri geliyor full ölüyor karşı bi anda ilah olup oyun tasıyor
Post automatically merged:
bide şu olay var westte totem yok tarayıcı ile geziyorum 2 dk dır hiç bir yerde kendimi göstermedim nereye gang atıcak olsam oranın içine doğuyor ve adamlar bi anda geri çıkıyor
Elbette belirli metodlar bulunmakta. Bunun için belli bir algoritmayı izlemen gerekiyor.lol de ne yaparsam yapayım kazanamıyorum istediğim gibi domine edeyim adamları kastırayım olmuyor fresh hesap açsam bile ardar da gang atıp 3-4 kere kestirsem bile o lanede ki adamlar beyinsiz gibi ölüp duruyorlar sürekli 1v5 atıp duruyorlar elo yada sunucu fark etmeden sürekli kazandığım oyunu kaybediyorum sadece ben try hard oynarsam arada bir kazanabiliyorum onun harici şans eserine dönüyr oyun bunun bir çözümü bir seçeneği var mı twıch te eli kolu tutmayanlar hiç birşey yapmadan master oluyorlar
hem kazanamayıp kaybediyorsun hem küfür yiyip .dlol de ne yaparsam yapayım kazanamıyorum istediğim gibi domine edeyim adamları kastırayım olmuyor fresh hesap açsam bile ardar da gang atıp 3-4 kere kestirsem bile o lanede ki adamlar beyinsiz gibi ölüp duruyorlar sürekli 1v5 atıp duruyorlar elo yada sunucu fark etmeden sürekli kazandığım oyunu kaybediyorum sadece ben try hard oynarsam arada bir kazanabiliyorum onun harici şans eserine dönüyr oyun bunun bir çözümü bir seçeneği var mı twıch te eli kolu tutmayanlar hiç birşey yapmadan master oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?