ne yaparsam yapayım kazanamıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostlar ne yaparsam yapayım hiç bir türlü kazanamıyorum euw gold-plat elo arasında oynuyorum ama nereden baksan 1-2 win alıp 4-5 maç kaybediyorum hani cidden çok sıkıldım onca konu açtım karakterler hakkında bilgi alabilmek için ama nafile yani vayne kogmaw falan anlıyorum ama ne kadar kassamda olmuyor takım oyunu, tek başıma taşıyamıyorum duo olayına gelirsek duo istemiyorum önerileriniz varsa lütfen belirtin.
Kankim tek başına taşıyabileceğin rollerde oynarsan daha iyi olabilir ama adc mainsin gördüğüm kadarıyla o yüzden top lanede belki adc oynayabilirsin ve jungle oynarsan lig atlaman senin için daha iyi olabilir. Sadece kendini düşünüceksin bu liglerde ve oyunu girdiğin gibi all mute atmanı öneririm.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
euw geç daha az toksik ve daha rahat oynarsın ayrıca lole ara verebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dostum sana tavsiyem oyunu biraz scriptsiz oynayıp genel oyun bilgisini geliştirmen. Inan bana çok faydası olacaktır,

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Oyunayış tarzında yenilik yapabilirsin. Her lanede oynayabileceğin herolar olsun. Meta heroları takip edip, metaya göre taşıyıcı olan lanelerde oynayabilirsin. Takım oyunu farkındayım ama metaya göre hareket ederek kazanma oranını artırabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Tek başına bi yere kadar duo lazım ve meta şampiyonları takip edip oynaman lazım belki o zaman ihtimalin yükselir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ya beş kişilik oyun oynayabilecen ki bu zor ya da duo ayarlıcan bazen öyle maçlar oluyorki kaybetmek için girilmiş maçlar oluyor o yuzden duosuz zor knk

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
carry şampiyonlar oynayarak ve oyun bilgisi edinerek dia 1 2 ye rahat çıkarsın

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Losestreak alırsan loserqueueye girersin hesabını değiştir
Dostlar ne yaparsam yapayım hiç bir türlü kazanamıyorum euw gold-plat elo arasında oynuyorum ama nereden baksan 1-2 win alıp 4-5 maç kaybediyorum hani cidden çok sıkıldım onca konu açtım karakterler hakkında bilgi alabilmek için ama nafile yani vayne kogmaw falan anlıyorum ama ne kadar kassamda olmuyor takım oyunu, tek başıma taşıyamıyorum duo olayına gelirsek duo istemiyorum önerileriniz varsa lütfen belirtin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Solo q da bende aynı şekilde en iyisi esnek aga sağlam bi 5 kişi ile lose almıyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
tamamen oyun bilgisiyle alakalı bir durum ne kadar kasarsan kas doğru zamanda doğru yerde olup takımının da kasmasını sağlayamazsan oyun gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...