Ne yaparsam yapayım kazanamıyorum lol de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
lol de ne yaparsam yapayım kazanamıyorum istediğim gibi domine edeyim adamları kastırayım olmuyor fresh hesap açsam bile ardar da gang atıp 3-4 kere kestirsem bile o lanede ki adamlar beyinsiz gibi ölüp duruyorlar sürekli 1v5 atıp duruyorlar elo yada sunucu fark etmeden sürekli kazandığım oyunu kaybediyorum sadece ben try hard oynarsam arada bir kazanabiliyorum onun harici şans eserine dönüyr oyun bunun bir çözümü bir seçeneği var mı twıch te eli kolu tutmayanlar hiç birşey yapmadan master oluyorlar
ilerki liglerde azalıyolar da çok takım oyun tarzına göre oynıyanlar geliyo

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
burda ki çoğu yorum kasmak için yazıyor söylediklerinizi 10 kere bir başkası söylemiş zaten

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Bireysel olarak iyiysen grup halinde nasıl oynanacağını öğrenmeye çalış ya da tam tersi, lol detayların seni oyunun dışına çıkardığı bir takım oyunu, oyunları kartopu oyna ve yüklemeye çalış

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
knk takımın iyi oynarsa karşı rakip kötü oynarsa kazanırsın şans oyunu bence bu yapacak bişi yok

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
düşük liglerde eğer taşıyabilceğine inanıorsan herşeyi kendine al, fakat cidden taşıyacağını düşünüorsan. gidipde 10 kere ölüceksen oyunu taşımaa kapasitesi olan adamın killini de aalma yani
Post automatically merged:

büyük ihtimal bronz elo hell'den çıkaamıor

valorant ta elo hell diye birşey var, lol de var ise elo hell olabilirsin
lol de vaar ve hatta valorantdaan daha beter diye düşünüyorum .d senelerdir oynayıp cıkamayanlar var

takıma uyumlu oyna kazanırsın
ne yazıkki düşük liglerde öyle olmuyor ne yaparsaan yap günaah keçisi olursun genellikle. eğer taşıma potansiyeli olan cidden iyi bir oyuncuysan acımasız davranıp lanelerin bile minyonlarını alman gerekior. 10 kere ölüp 2 asist 1 kill yapcak adc 170 farm olmasa da olur

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
lol de ne yaparsam yapayım kazanamıyorum istediğim gibi domine edeyim adamları kastırayım olmuyor fresh hesap açsam bile ardar da gang atıp 3-4 kere kestirsem bile o lanede ki adamlar beyinsiz gibi ölüp duruyorlar sürekli 1v5 atıp duruyorlar elo yada sunucu fark etmeden sürekli kazandığım oyunu kaybediyorum sadece ben try hard oynarsam arada bir kazanabiliyorum onun harici şans eserine dönüyr oyun bunun bir çözümü bir seçeneği var mı twıch te eli kolu tutmayanlar hiç birşey yapmadan master oluyorlar
hocam genelde aldın çarları ve gitin yerleri deyiştir mesela jg de oynuyorsan alt geç örnek yani

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Jax al erkenden kil çal öne geç ve kule al hızlıca. Sana gelen bot gibi insanlardan bişey bekleme.;)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
late gamesi güçlü olan vladimir vesayre oynayabilirsin güzel lig atlarsın

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
kendine iyi bir top lane bul rahat ettir scli pre girmeye bak takımına yön vermen bazen en iyisi oluyo rage oynama sakin kalmaya çalış

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Karşı picklere göre taşıyabilecek bi hero oynayıp erken safhada 1 2 kil aldıktan sonra gene rakibe göre doğru item dizilişiyle o saatten sonra farmdan ziyade paso fightla erken oyunda oyunu uzatmadan oyunu bitirmeye çalışmalışsın tabiki gelen takımda sürekle ölmemesi lazım feedlerlese işini çok zora sokuyolar yoksa ben afkmız olmasına rağmen 4 kişiyle çok oyun kazandım yani feeder olacağına gerçekten afk kalması daha işe yarar oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...