Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1-2 hafta oyun oynamayıp film-dizi vs. yönelebilirsin oyunlar sıktığında film ve diziler çok iyi geliyor zaman geçirmek için bire bir bence denemelisin.
Sebebi basit artık online oyunlar pay to win yolunda gidiyor örneğin PUBG pw değil ama ranked meselesi yok 4 yıl oynayan proflar yeni başlayanları böcek gibi eziyor ve insanı oyundan soğutuyor. Hikayeli oyunlar da ise artık oynanabilirlik ve hikayeden çok grafiğe önem verildiği için oynadıkça bağımlı edecek oyunlar giderek azalıyor. Bende seninle aynı düşünce içerisindeyim misal Cyberpunk 2077 yi sabırsızlıkla bekliyorum.
Git spor filan yap sohbet et arkadaşlarınla dışarı filan çık gez kafa dağıt sonra kendine bir oyun süresi ayarla o vakitler oyunla geçir oyunlardan tat almaya başlarsın.
Hocam bu yaşadığın durum rekabetin ortadan kalkmasıyla da alakalı. Online oyunları zevkli yapan şeylerden birisi de rekabet.
O yüzden online oyunlarda sadece P2W itemleri kovalamak için hileye başvuruyorum ben.
Ama tür de değiştirebilirsin. Hile yapmayı bırakabilirsin. Hile yapamayacağın oyunlara yönelebilirsin.
Yada hile yapmanın amaçsız ve saçma olacağı takım oyunlarına yönelebilirsin. Yani aslında çare var.
Rekabet duygunu, takım ruhunu ve belki de rol yapma becerilerini konuşturursan, eskisi gibi zevk alabilirsin.
Ve tabi PC'den bir süre uzak durmanın da buna faydası olacaktır.