Merhaba hocam. Kullanmak istediğin hileye göre üyelik seviyesi değişiklik gösteriyor. Buradan kullanmak istediğin hilenin üyeliği ne ise ona göre kaç mesaj atman gerekiyor falan öğrenip ona da buradan bakabilirsin. Ayrıca gerekli şartları tamamladığında genellikle 1 saat içinde üyeliğin veriliyor.forumun içerisindeki hileleri 50 yorumdan sonra mı kullanabiliyorum onun dışında yapmam gereken herhangi bir şey var mı ? onun dışında anladığım kadarıyla belirli bir rütbe sistemi var sanırım 50 yorumdan sonra direk otomatik olarak hesabım yükseliyor mu ? yoksa admin veya yönetim ekibinden birinin gözleminden geçip ona göre mi hesabım yükseliyor ?
sanırım otomatik veriyorlar şahsen şuan eğleniyorum ve 20 mesaj sonra onaylı olacağım haydi hayırlı
4yıldır şu foruma girip bitane yorum yapmamışız yav yazıklar olsun bizebasit foruma giricen milyon tane konu var spam yapmadan güzelce fikirini belirticeğin yorumlar yapıcan aynı benim sana şuan yardım ettiğim gibi böylelikle 2 güne bitirmiş olursun saatlik sadece 10 yorum yapabilirsin 50 yorum olduktan sonra 1 saat i
daha önce üyelik onayı isteyen hile kulanmadığım için bilmiyordum böyle bir sistem olduğunu yoksa daha önceden katılımlarımızda olurdukaç yıllık kullanıcıyım ilk açtığım zaman tabi böyle şeyler olmadığı için girip hileyi yapıp çıkıyordum şimdi 4 5 gündür forumu kullanıyorum istediğim hileye ulaştım maksat muhabbet etmek böyle bir şey getirmeleri de güzel olmuş çünkü adamlar hile yapıp uğraşıyor adam geliyor hemen alıyor hileyi yapıyor foruma uğramıyor onlar istiyor ki bizim sitemizin insanı kullansın kısaca güzel bi sistem
Kullanmak istediğin hileye göre değişir.forumun içerisindeki hileleri 50 yorumdan sonra mı kullanabiliyorum onun dışında yapmam gereken herhangi bir şey var mı ? onun dışında anladığım kadarıyla belirli bir rütbe sistemi var sanırım 50 yorumdan sonra direk otomatik olarak hesabım yükseliyor mu ? yoksa admin veya yönetim ekibinden birinin gözleminden geçip ona göre mi hesabım yükseliyor ?
eyvallah sağolasın bilgi için iyi forumlarKullanmak istediğin hileye göre değişir.
Gereksinimi yaptıktan sonra 1 saat içebilrisinde otomatik olarak üyeliğin veriliyor.
konuyu okudum anladığım kadarıyla forum içinde mesajlara yorum yapmak gerekiyor doğru anlamışmıyımhttps://ui.memoryhackers.org/ burdan hangi hileye hangi üyelik grubunda erişebilirsin bakabilirsin
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/ buradan da üye gruplarına nasıl ulaşabileceğine bakabilirsin.
evet knk bak mesela burdakonuyu okudum anladığım kadarıyla forum içinde mesajlara yorum yapmak gerekiyor doğru anlamışmıyım
Evet super uye yetkisi den sonraforumun içerisindeki hileleri 50 yorumdan sonra mı kullanabiliyorum onun dışında yapmam gereken herhangi bir şey var mı ? onun dışında anladığım kadarıyla belirli bir rütbe sistemi var sanırım 50 yorumdan sonra direk otomatik olarak hesabım yükseliyor mu ? yoksa admin veya yönetim ekibinden birinin gözleminden geçip ona göre mi hesabım yükseliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?