Ne zaman interneti kullanmaya başlasam 2 ve 5 Ghz ışıkları yanıp sönüyor ve ya internet yok denecek kadar azalıyor ya da direkt olmuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Merhaba, Türk Telekom ARC-VLAX1800 kullanıyorum ilk zamanlarda hiç bir sorun yoktu fakat modemi bağlattığım günden 2 hafta sonra zaman zaman internet kesintileri (internet ışığının kırmızı yanması vs.) ve konun başlığındaki gibi yanıp sönmeler oluyordu ama bunlar en fazla 1 hadi olsun 2 dakika sürüyordu. Bugün eve geldiğimde internete ilk bağlandığımda bir şey olmadı fakat daha sonra klasik bağlantı kesilmelerinden olduğunu düşündüm ve 5 dakika bekledim fakat bir şey olmadı. Ne zaman internete bağlanıp kullanmaya başlasam örn. İnstagrama girsem veya bir video indirmeyi denesem modemin 2.4 ve 5 Ghz ışıkları hızlıca yanıp sönüyor ve internet hızı acayip bir şekilde düşüyor. Reset at diyecek arkadaşlara şimdiden söyleyeyim modemin arkasından reset de attım kapat aç da yaptım power kablosunu da çıkart tak yaptım fakat çözülmüyor. Modem kaynaklı olduğu ortada ama bir türlü anlayamadım. Rezil firmanın rezil hizmeti.

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka modem ile alakalı fiber kullanıyorum 25mb geçmiyordu kaç sefer istekte bulundum baktım olmuyor umursamıyorlar tüketici mahkemesine yazdım bu süre sarfında 2-3 sefer modem değişti ama sorun düzelmedi.. Mahkeme sonucunda tekrar farklı bir modem getirdiler ve tüm sorunlarım düzeldi. Kopma gelip gitme drop yiyordum sürekli modem değişim talebinde bulun. Türktelekom kullanıyorum. Sıfır modemde getirseler arızalı olabiliyor. 4. Modemde sorunlarım düzeldi.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kanka modem ile alakalı fiber kullanıyorum 25mb geçmiyordu kaç sefer istekte bulundum baktım olmuyor umursamıyorlar tüketici mahkemesine yazdım bu süre sarfında 2-3 sefer modem değişti ama sorun düzelmedi.. Mahkeme sonucunda tekrar farklı bir modem getirdiler ve tüm sorunlarım düzeldi. Kopma gelip gitme drop yiyordum sürekli modem değişim talebinde bulun. Türktelekom kullanıyorum. Sıfır modemde getirseler arızalı olabiliyor. 4. Modemde sorunlarım düzeldi.
Faturayı ödememişiz hocam, yarın çarşıya çıkıp ödeyeceğim eğer bu bağlantı kopma sorunları devam ederse ben de ilk önce desteği arayacağım olmazsa sizin dediğinizi yapar mahkemeye başvururum. + Çok müteşekkirim bu arada cevabınız için.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kanka bu olay genelde modem kanal çakışmasından oluyo
2.4 ghz ile 5 ghz aynı anda aktifse bazen modem şaşıp bağlantıyı bozabiliyo
ayarlara girip 2.4 ve 5 ghz ağ isimlerini ayrı ayrı yapmayı dene
mesela biri "ev_wifi" olsun biri "ev_wifi_5g" gibi
bi de modem yazılım güncellemesi var mı ona bak, bazen güncellemeden sonra düzeliyo
en kötü modemi fabrika ayarlarına sıfırlayıp baştan kurabilirsin, çoğu zaman işe yarıyo

GodzinCheats
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Fiyat performans açısından telekom sıfırda kalıyor fiber altyapın varsa Süperonline tavsiyemdir