Ne zaman onaylı üye olabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
50 mesaja ulaştım 1 saat içinde geliyor diyen var sistem yenilendiğinde geliyor diyen var sistemin yenilenme saatleri belli mi acaba?

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Gereksinimleri karşılamışsın gördüğüm kadarıyla. Ortalama 1 saat beklemen yeterli olacaktır gün bitmeden gelir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
biraz zaman alırsa o da uzun değil, tüm mesajlarınızın geçerli ve doğru dilde olup olmadığını kontrol edin veya size verdikleri gibi onu da alırlar.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Gelmiş kardeşim hayırlı olsun :D

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
uzun zamandır kullanıyorum bu siteyi hesabım baya var ama bu mesaj yazma şeyleri yapmak lazımmış çok şey yazınca siliniyor
1 senedir üyesin insan takıldıkça forumda vakit geçirmeyi seviyor çok şey yazmaktan değil . Mesaj kasmak için yazılan mesajlar kendini ele verdiği için siliniyor tavsiyem birşeyler öğrenmek ve bildiklerini anlatmak ya da sohbet etmek yönünde takılırsan mesajların silinmeyecektir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
1 senedir üyesin insan takıldıkça forumda vakit geçirmeyi seviyor çok şey yazmaktan değil . Mesaj kasmak için yazılan mesajlar kendini ele verdiği için siliniyor tavsiyem birşeyler öğrenmek ve bildiklerini anlatmak ya da sohbet etmek yönünde takılırsan mesajların silinmeyecektir
teşekkür ederim böyle yapmaya çalışıcam bugün onaylı olsaydım güzel olurdu lolde ban yedirtiyor 2 gün sonra barı bu lb hilesi ban yedirtmezse onu deneyecem çok hesap gitti ona üzüldüm

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
konu kapanmalı bence onaylı üye olmuşsun zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...