kankam bişe sorucam hilelere girdiğimde onaylı üye+ gösteriyor kullanımı falan onaylı üye+ dan kastı ne apex hilesini kullanamıyorum13 dk içinde gelmiş işte![]()
uzun zamandır kullanıyorum bu siteyi hesabım baya var ama bu mesaj yazma şeyleri yapmak lazımmış çok şey yazınca siliniyorGelmiş kardeşim hayırlı olsun![]()
1 senedir üyesin insan takıldıkça forumda vakit geçirmeyi seviyor çok şey yazmaktan değil . Mesaj kasmak için yazılan mesajlar kendini ele verdiği için siliniyor tavsiyem birşeyler öğrenmek ve bildiklerini anlatmak ya da sohbet etmek yönünde takılırsan mesajların silinmeyecektiruzun zamandır kullanıyorum bu siteyi hesabım baya var ama bu mesaj yazma şeyleri yapmak lazımmış çok şey yazınca siliniyor
teşekkür ederim böyle yapmaya çalışıcam bugün onaylı olsaydım güzel olurdu lolde ban yedirtiyor 2 gün sonra barı bu lb hilesi ban yedirtmezse onu deneyecem çok hesap gitti ona üzüldüm1 senedir üyesin insan takıldıkça forumda vakit geçirmeyi seviyor çok şey yazmaktan değil . Mesaj kasmak için yazılan mesajlar kendini ele verdiği için siliniyor tavsiyem birşeyler öğrenmek ve bildiklerini anlatmak ya da sohbet etmek yönünde takılırsan mesajların silinmeyecektir
arkadaşımız biraz sabırsız sankiGelmiş kardeşim hayırlı olsun![]()