✡ Yusao
Seçkin Üye
sen yine girmişsin ben seçkin üye için uğraştım o kadar hile açılmıyor hatanın sebebini hilenin yapımcısı bile çözemedi tam olarak xdKaç haftadır oyuna girmiyodum en son girdiğimde ise hile açınca oyundan atıyordu.
Dün girdim yine atıyor. Nedir bu hilenin hali!
Ne zaman yapılacak veya neden böyle yapıyor bir açıklamanız varmı ?
hocam oyunu yönetici olarak baslatıp hıleyı denermısınız ayrıca hıle dosyasını sılıp tekrar kurunuz ve guvenlık duvarı falan herseyıde kapatmanız gerekıyorKaç haftadır oyuna girmiyodum en son girdiğimde ise hile açınca oyundan atıyordu.
hile çalışıyor sıkıntısız şekilde bildiğim kadarıyla sende bır sıkıntı olmasınmı ?sen yine girmişsin ben seçkin üye için uğraştım o kadar hile açılmıyor hatanın sebebini hilenin yapımcısı bile çözemedi tam olarak xd
kanka herkeste çalışıyor ama bende niyeyse açılmıyor. diğer bütün hileler açılıyor ama bu pubg lite hilesi açılmıyor. Error code hatası veriyor kimse çözemedihile çalışıyor sıkıntısız şekilde bildiğim kadarıyla sende bır sıkıntı olmasınmı ?
format attınmı yada güvenlik duvarları defenderi falan kapattınmıkanka herkeste çalışıyor ama bende niyeyse açılmıyor. diğer bütün hileler açılıyor ama bu pubg lite hilesi açılmıyor. Error code hatası veriyor kimse çözemedi
kardeşim bendede çalışmıyor merak etme yalnız değilsinkanka herkeste çalışıyor ama bende niyeyse açılmıyor. diğer bütün hileler açılıyor ama bu pubg lite hilesi açılmıyor. Error code hatası veriyor kimse çözemedi
hıleyle oyun oynamak tamamen zevk kardesım rakıbın hıleyken sen hıle degılsın ne farkederkiHileye herhangi bir ücret ödemiyorsunuz insanlar bunu hobi olarak yapıyor ve azarlıyormuşcasına yorumlar görüyorum çok garip
ne malesefMaleseef
Bir hile için ilk defa kızan birini gördüm, çok ilginç djsakdfKaç haftadır oyuna girmiyodum en son girdiğimde ise hile açınca oyundan atıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?