Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
Teşekkür ederim, yurdumun 4 bir köşesinde insanlarla tanıştım hatta onları tanıyacak şekilde en az 2-3 yıl geçirdim. Güzeldi gerçekten güzeldi ama hiç çocukluk arkadaşım yok mesela. Akrabalarımı tanımıyorum, onlar bana selam veriyor. Ve tabi ki onlara karşı sevgim de o denli az. Hiç bilmediğim sülalemde kuzenlerim var mesela. Ama araya km girse de yediğim içtiğimiz ayrı gitmeyen can yoldaşlarımız, arkadaşlarımız da var. Garip bir dünya. Gerçekten bir an geriye gittim ve "pehh" çektim be dostumAbi ordan oraya koşturmuşsun ama yolu bulmuşsun helal olsun senden çok şey öğreniriz tanıştığıma memnun oldum
memnun oldum abi angara da havalar nasıl
Ankara'da şu an güneşli bir hava var tahminimce 15 derecelerde falanyazılıma sıfırdan mı başladın ? Hiç aklında yokken O kadar kolaymı ya bende aslında kucukluktten dahı hep yazılımcı olmak ısterdım ama kodlar ve dıl o kadar cok gozumu korkutuyor kı baslayamadım bıle
Teşekkür ederim h.bulduk.memnun oldum kardeşim hoşgeldinn
Memnun olduk babanda seni cok kosturmus ordan oraya ordan oraya
Kendini bir meslege atmısin sonuctaEvet, ama şikayetçi değilim. Sonuç da ailemleydim.
Teşekkür ederim hoş bulduk, sanatçıyla yaptığı eserin pazarlığını yapmak bir tek bizim ülkemizde var işte. Adamın yaptığı emeğe saygı yok.Hoşgeldin kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?