i herhangi bir yasak henüz hypixel ve minemannermy cps 14 ve 16 vardı ben herhangi bir yasak yoktu bu yüzden otomatik olarak cps azaltacaktır humanizerGüzel fakat çok abartmamak gerekiyor resimdeki gibi cps'i fazla yaparsak sistem oto kick atıyor ban bile yiyebilirsiniz.
Minecraft için bir otomatik tıklayıcıdır, kayıt olmak için farenizi tıklamanız gerekmediği anlamına gelir, şu anda sizin için otomatik olarak kaydolacaktır, testi tıklamak için Minecraft ve diğer web sitelerinde kullanabilirizne işe yarıyor bu program
aynı zamanda diğer tıklama testi web sitesinde de çalışır ayrıca hile tek minecraft seçeneğinin işaretini kaldırıngüzel bişeye benziyor ama sadece minecrafttamı kullanılıyor
Ben daha önce speedautoclicker kullanmıştım bilmiyordum tabi o zamanlar max cps çok fazlaydı ban yemiştim ondan uyariyim dedim bunda oto düşürüyorsa sıkıntı yoki herhangi bir yasak henüz hypixel ve minemannermy cps 14 ve 16 vardı ben herhangi bir yasak yoktu bu yüzden otomatik olarak cps azaltacaktır humanizer
Post automatically merged:
Minecraft için bir otomatik tıklayıcıdır, kayıt olmak için farenizi tıklamanız gerekmediği anlamına gelir, şu anda sizin için otomatik olarak kaydolacaktır, testi tıklamak için Minecraft ve diğer web sitelerinde kullanabiliriz
Post automatically merged:
aynı zamanda diğer tıklama testi web sitesinde de çalışır ayrıca hile tek minecraft seçeneğinin işaretini kaldırın
Hepsi güvenli olduğundan korkuyorsunuz ve sadece herhangi bir sunucuda 14 veya 16 cps'nin üzerinde kullanmayın 14 iyi ve tespit edilemezGüzel görünüyor ama kullanmaya korkuyorum
otomatik tıklıyo sen bişey yapmıyon mesela saniyede 5 kere tıklıyor sen bşy yapmıyorsunne işe yarıyor bu program
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?