Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI

:yazı:

Apple'dan Tim Cook ve Facebook'tan Mark Zuckerberg büyük kurumsal rekabet içindedirler ve Coca-Cola ve Pepsi, Boeing ve Airbus, McDonald's ve Burger King, firmaları ortak bir noktaya sahip olma eğilimindedir: Tek amaçları aynı iş için rekabettir. Bu yüzden Facebook ve Apple'ın davası herkesin ilgisini çekmektedir. İkisi de büyük teknoloji şirketleri olmasının yanı sıra benzerlikleri de burada bitmektedir. Facebook gelirlerinin neredeyse tamamını rêklam gelirlerinden elde etmektedir, ancak Apple rêklam gelirlerinden çok kazanç elde etmemektedir çoğunlukla cihazlardan ve App Store'dan elde etmektedir.

Aslında İki şirket birbirleriyle rekabet yarışı içinde değildirler. Onlar sadece birbirlerinden hoşlanmamaktadır. Yıllardır Apple'dan Tim Cook isimli bir kişi Facebook'un kullanıcılarına, rêklamlardan para kazanmak için, bir ürün olarak davrandığını, o gözle baktığını ve gizliliklerini ihmal ettiğini söylemiştir.

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, Apple'ın ürünlerinin aşırı pahalı fiyatlarda satıldığını ve Facebook'u eleştirmek için Apple'nin gizli nedenlere sahip olduğunu belirtiyor. Geçen yıl haberi yapılan bir haber sitesine göre Apple, Facebook'un geliştirici araçlarını bile kestiğini ileri sürüldü.

Geçen hafta yaşanan tartışmazlığın son bölümü ilişkileri daha da kötüleştirmiştir.

:resim:

resim.jpg

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
İkisinin de kendilerine göre iyi yanları ve avantajları var. Ayrıca fiyatlarının pahalı demesi de duruma göre değişken. Normal olarak yeterli düzeyde fiyattalar ancak kura göre yüksek fiyat. Yine de bu denli fiyatlar bile pahalı geliyorsa artık yani.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Birşey daha öğrenmiş oldum ellerine sağlık güzel bilgi.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
cunku ikisi de dünya devi. zengilik rekabeti bence

Just Mad
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Artık Facebook Devri Bitti Ya Ne Çıkarırsa Çıkarsın Facebook Artık Bitti Ya

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bence bıtmedı biraz zor biter. cunku artık mıllet facebooku resmen fotograf arsıvı olarak kullanıyor :D baya bi birikmişlik var. ya nesıl gectıkce ınsta ve benzerıne agırlık oluyor o ayrı bı muhabbet :D

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
klasik zengin kapışmaları parası olan insanların birbirleriyle kavga etmesi normal

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kesınlıkle katılıyorum.:D sen mı zengın ben mı zengın dıye atısıyorlar :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hiç sıkılmadan okudum teşekkür ederim

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
these are really big names you have mentioned and now i know about them more clearly

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
güzel verdiğiniz biligiler için çok mutlu çok memnun oldum tekrardan

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
facebook sadece resimler için depo arşivi olarak kullanıyor herkes ve yer bildirimleri için eski tadı kalmadı bizim dönemimizdeki gibi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...