30 Mar 2017 #1 Hileli-TAYFA H Onaylı Üye Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 90 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Neden Artık wolftü Hileleri Yasak (YÖNETİCİLER BAKSIN)
30 Mar 2017 #2 Azize200251 A Üye Katılım 26 Kas 2016 Mesajlar 37 Tepki puanı 4 9 HİZMET YILI RE: Neden Artık Wolftü Hileleri Yasak (YÖNETİCİLER BAKSIN) Bende anlamadim ama wolftü en son sey diyordu face den felan canli yayinda hileler kalkacak felan diyolardi ya bende dalga geciyordum noldu anlamadim Oyla 0 Olumsuz oyla
RE: Neden Artık Wolftü Hileleri Yasak (YÖNETİCİLER BAKSIN) Bende anlamadim ama wolftü en son sey diyordu face den felan canli yayinda hileler kalkacak felan diyolardi ya bende dalga geciyordum noldu anlamadim
1 Nis 2017 #3 Deefz D Uzman Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 180 Tepki puanı 1 Yaş 27 9 HİZMET YILI RE: Neden Artık Wolftü Hileleri Yasak (YÖNETİCİLER BAKSIN) Joygame tam davar ordusu da fazla abartılırsa bu hile meselesi bilişim suçlarından hapis e kadar gidiyo die biliyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
RE: Neden Artık Wolftü Hileleri Yasak (YÖNETİCİLER BAKSIN) Joygame tam davar ordusu da fazla abartılırsa bu hile meselesi bilişim suçlarından hapis e kadar gidiyo die biliyorum
3 Nis 2017 #4 JustEmpty J Üye Katılım 1 Nis 2017 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: Neden Artık Wolftü Hileleri Yasak (YÖNETİCİLER BAKSIN) Yasaklandımı ? Neden Yasaklandı ? :/ Ne Güzel Çorumlu Hack Vardı :d Oyla 0 Olumsuz oyla
RE: Neden Artık Wolftü Hileleri Yasak (YÖNETİCİLER BAKSIN) Yasaklandımı ? Neden Yasaklandı ? :/ Ne Güzel Çorumlu Hack Vardı :d
3 Nis 2017 #5 Deefz D Uzman Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 180 Tepki puanı 1 Yaş 27 9 HİZMET YILI RE: Neden Artık Wolftü Hileleri Yasak (YÖNETİCİLER BAKSIN) JustEmpty' Alıntı: Yasaklandımı ? Neden Yasaklandı ? :/ Ne Güzel Çorumlu Hack Vardı :d Genişletmek için tıklayın ... adminlerin yaptığı yeter de artar zaten de çorumlu hack sahiplerine ÖM den mesaj atarsan ilgilenirler büyük ihtimal Oyla 0 Olumsuz oyla
RE: Neden Artık Wolftü Hileleri Yasak (YÖNETİCİLER BAKSIN) JustEmpty' Alıntı: Yasaklandımı ? Neden Yasaklandı ? :/ Ne Güzel Çorumlu Hack Vardı :d Genişletmek için tıklayın ... adminlerin yaptığı yeter de artar zaten de çorumlu hack sahiplerine ÖM den mesaj atarsan ilgilenirler büyük ihtimal
4 Nis 2017 Yasaklandı #6 ExpertMurderer E Banlı Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 1,783 Tepki puanı -5 10 HİZMET YILI RE: Neden Artık Wolftü Hileleri Yasak (YÖNETİCİLER BAKSIN) Yeniden Açılır Bence Oyla 0 Olumsuz oyla