Neden ban yiyorum sürekli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bann yeme sebebin hileyi kullanırken fazla abartıyor olaiblirsin çok belli ediyorsundur

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Belli etmiyorum bile sadece görme esp filan açıyorum aim maim kullanmıyorum kullandığım hile memory daha önce aylarca kullandığım halde banlamıyordu oyun ne olduysa son zamanlarda sürekli ban atıyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Önceden kullanmışsan ve hile fix yediyse otomatik olarak bi dosya bulsa bile bilgisayarda direk ban formatlamanı öneririm.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Önceden kullanmışsan ve hile fix yediyse otomatik olarak bi dosya bulsa bile bilgisayarda direk ban formatlamanı öneririm.

Forlatma çözüleceğini zannetmiyorum hileyi güncellemeri gerek oldugunu düsünüyorum benimle birlikte bir cok arkadas ban yediğini dile getirmis forumda

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Forlatma çözüleceğini zannetmiyorum hileyi güncellemeri gerek oldugunu düsünüyorum benimle birlikte bir cok arkadas ban yediğini dile getirmis forumda
Güncellense dahi hesabın açılmayacak dostum formatlarsan hile dosyalarıda temizlenir bilgisayarından girer oynarsın hilesiz

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Güncellense dahi hesabın açılmayacak dostum formatlarsan hile dosyalarıda temizlenir bilgisayarından girer oynarsın hilesiz

Yalnız ben hileden söz ediyorum yukardaki yorumumu okursan anlarsın hilesiz girince zaten ban yemiyorum lakin söz konusu forumun hilesiyle girip 1 maç atıp ban yemem bu konuda fikir sahibi olmak istedim sadece

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yalnız ben hileden söz ediyorum yukardaki yorumumu okursan anlarsın hilesiz girince zaten ban yemiyorum lakin söz konusu forumun hilesiyle girip 1 maç atıp ban yemem bu konuda fikir sahibi olmak istedim sadece
Ooo tamam kardeşim kusura bakma yanlış anlamışım

Üye
5 HİZMET YILI
knk büyük ihtimalle hilen fixlenmişdir bide bu aralar hileler arttı ban riski daha fazla olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hile detected olmuştur büyük iihtimal.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
takım arkadasın hile kulanıncadamı ban yeniyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...