Olgunlaşamamış, evde sevilmediğinden kendini oyunlara veren oyuncu tipidir. Tr serverinde her maç gelme ihtimali çok yüksektir. Mutele geç hiç takma
bir kaç tanemi herkes ırkçı orda :d tilt olduklarında direk afk bırakıyorlar şahsen euw elmas 1 sonrası tr ile farkını görüyorum elmas 1 altı tr ile aynı bir fark yoktr yi bırakıp eu ya gectim bırkac tane ırkcı var ama olsun en azından oynamaya calısıyorlar
tr yi bırakıp eu ya gectim bırkac tane ırkcı var ama olsun en azından oynamaya calısıyorlar
valla hacı turk olmadıgını bılmedıklerınde bir şey olmuyorbir kaç tanemi herkes ırkçı orda :d tilt olduklarında direk afk bırakıyorlar şahsen euw elmas 1 sonrası tr ile farkını görüyorum elmas 1 altı tr ile aynı bir fark yok
15 yaşında birinin davranışları 11 yaşında ergenliğin hat safasında olduğu gibi herkese atar yapıyor ve tanımadıklarına hakaret ediyor. Kesinlikle olgunlaşmakla alakalı olduğunu düşünüyorum.Taktığımdan sormadım. Zaten sohbetim sürekli kapalıdır ki kapalı olmasa da bu insanlara sinirlenmiyorum. Olgunlaşmamakla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
denk gelmemiştir belki ama eu trol ve toxicleri trdekilerden 300 kat falan daha sinir bozucutr yi bırakıp eu ya gectim bırkac tane ırkcı var ama olsun en azından oynamaya calısıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?