Neden Böyle Davranıyoruz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
gereksiz oyuncuları muteleyin geçin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ben genelde herkesi muteleyip oyunumu oynamayı deniyorum siz de öyle yaparsanız rahat ediceksinizdir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu birazda kişilik meselesi bence kardeşim gerçek hayatta vermedikleri tepkileri tıpkı bir futbol maçında seyircilerin yaptıkları gibi farklı yerlerde atmaya çalışıyorlar

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ben muteler geçerim dostum hiç uğraşamam bazı sinir gıcık eden oyuncularla

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Kimse yenilgiyi hazmedemez

> /sustur all

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
lol dışında oyun oynamayan ve hayatında lolden başka bir şey olmayan adamlar sövüyor genellikle sınavından daha çok önem veriyorlar oyuna eğlenmeye değil kazanmaya bakıyo sadece

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Aslında lole oyunbozanlık sistemi gelmeli. Sürekli flame atan moral bozan oyuncular report edildiyse onun isminin yanına özel bir tag gelmeli veya bu tür oyuncular sürekli flame atan oyuncularla eşleştirilmeli.

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bu tip malaklara cevap bile vermiyiceksin dostum ne kadar cevap verirsen sen de aynı şekilde batıyorsun çünkü bırak kendi kendine konuşsun bir müddet sonra konuşmamayı tercih edicek eğer feedlerse de hemen reportlayın maç sonunda bilerek beslemekten direkt 15günü yesin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tr de oynamak adamın dibi ya weste geçtim full islamofobilik var sadece maşallah yazdım direk bana focus atıyolardı :(

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
O tür insanlar asosyel insanlar oluyo tüm zamanını oyunda geçirip yenilmeyi yediremeyen yenilince kendini kötü hisseden oyuncular kendilerine yediremiyo tüm zamanını oyunda geçirdiği ve karşısına iyi oyuncu rakip gelince takımının kötü oynadığı için oyunculara küfür vs ediyor ama boş bi mesele yani oyun kazanmak ve rank'a önem veriyolar tüm başarısı oyun olan insanlardır bende çok rastlıyorum o tür insanlara en iyisi kendine göre takım seçip birlikte oynamak rastgele takımlar felan hiç iyi olmuyor :/

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Moruk herkes klavye delikanlısı bu oyuna 1 kere olsek sövmeye baslior

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
oyunda gerçekten bazı karaktersizler var mit gelme dedigim halde mit gelip ölüp birde beni oyundan çıkmakla tehdit ediyor :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
o kadar garip insanlar var ki dk 30 da baaya bi öndeyken kendini bilmez bazı oyuncular ben satıyorum diyip feedlemeye başlıyor hem zaman hem emek boşa gidiyor ...

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Aslında lole oyunbozanlık sistemi gelmeli. Sürekli flame atan moral bozan oyuncular report edildiyse onun isminin yanına özel bir tag gelmeli veya bu tür oyuncular sürekli flame atan oyuncularla eşleştirilmeli.
son zamanlarda duydugum en mantıklı şey

Üye
7 HİZMET YILI
Türkiye de özellikle oyuncuların tahammülü olmamasından kaynaklanıyor. Herkes en iyi kendisinin olduğunu düşünüyor. Bu yüzde bu tarz davranışlar sergiliyorlar. Birisi bir hata yaptığı zaman "olabilir" dediğimiz an da bu sorunlardan kurtuluruz.

Üye
10 HİZMET YILI
Artik insanlar kaybetmekten sıkıldığı için bu kadar gergin olabiliyorlar. Genelde bir nebze de olgun insanlar var onlara denk gelmek çok zor onlar moral yükseltip oyun taşımaya çalışıyorlar.

Re I
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
özellikle harita takibi olmayıp ss nerde diyen kişilerden bıktım ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...