Onaylı Üye
riot afk sanırım
ban yiyor senin oyununda yemese sonra yiyor bide bazıları reportlamayada üşeniyorsup mainim çoğunlukla scriptler bot laneden çıkıyor adamlar ban yemeden yoluna devam ediyor tr serverindeyim ve plat 2 oyuncusuyum dia olmak istiyorum maçlarımda kaybetme sebebim artık scler oldu yakında bende açmak istiyorum ancak üyeliğim yetmiyor lanet olsun hayat
yiyorlar ama işte bazıları legit olduğu için sistem anlamıyor galiba reportlamaya üşenenlerde varsup mainim çoğunlukla scriptler bot laneden çıkıyor adamlar ban yemeden yoluna devam ediyor tr serverindeyim ve plat 2 oyuncusuyum dia olmak istiyorum maçlarımda kaybetme sebebim artık scler oldu yakında bende açmak istiyorum ancak üyeliğim yetmiyor lanet olsun hayat
kanka ben zamanında yemiştim gayet banlıyorlar ama ticket olarak iletişime geçmek gerkiyor sanırımsup mainim çoğunlukla scriptler bot laneden çıkıyor adamlar ban yemeden yoluna devam ediyor tr serverindeyim ve plat 2 oyuncusuyum dia olmak istiyorum maçlarımda kaybetme sebebim artık scler oldu yakında bende açmak istiyorum ancak üyeliğim yetmiyor lanet olsun hayat
Scriptsiz lol oynanmaz knksup mainim çoğunlukla scriptler bot laneden çıkıyor adamlar ban yemeden yoluna devam ediyor tr serverindeyim ve plat 2 oyuncusuyum dia olmak istiyorum maçlarımda kaybetme sebebim artık scler oldu yakında bende açmak istiyorum ancak üyeliğim yetmiyor lanet olsun hayat
Kardeşim güzel bir hile platformunda bu şekilde bir konu açıp böyle yorumlamak ?? Düşündürdü beni acaba yanlış yerde misin diye. Öncelikle hile kullanabilmen için kesinlikle forumlarda yapıcı ve katılımcı olman lazım. Üyeliğin yetmiyor diye bu şekilde yapmış olmanı saçma bulmakla beraber yapılan hilelerin DT olması için dua edeceksin gibi geldi banasup mainim çoğunlukla scriptler bot laneden çıkıyor adamlar ban yemeden yoluna devam ediyor tr serverindeyim ve plat 2 oyuncusuyum dia olmak istiyorum maçlarımda kaybetme sebebim artık scler oldu yakında bende açmak istiyorum ancak üyeliğim yetmiyor lanet olsun hayat