HAWKING
Onaylı Üye
Arkadaşlar merhaba, çoğumuz sadece esp açıkken ban yiyoruz. bende dahil olmak üzere bunun sebebi ise sürekli gördüğünüz adamlara giderek hile kullandığınızı belli edip ve reportlanıyorsunuz ve reportlanız birikiyor biriktiğinde ise 3 aylık bir ban yiyorsunuz. ban yememeniz ise şöyle yapmanız gerekiyor. adamları görüyorsanız hiç bir şekilde sıkmadan arabayla biraz uzağından geçip size sıkarsa durup vurabilirsiniz oyun tarafından hile olarak algılanmaz şöyle algı oluşur. '' adam sıktı yeri belli oldu adamda vurdu '' olduğunca adamları gördüğünüz zaman biraz uzak kalın her adamı vurmayın bot 200mt mesafede olsa bile vurmayın yanınıza gelecek zaten botlar dediklerim işinize yaramışsa ne mutlu bana iyi forumlar.
Ek NOT: Ben şahsi hesabımda her gördüğümü rushladım 3 aylık ban yedim. yeni hesap açtım altın 4 şuan takımca girdiğinizdede adamlara yer felan söylemeyin.
Ek NOT: Ben şahsi hesabımda her gördüğümü rushladım 3 aylık ban yedim. yeni hesap açtım altın 4 şuan takımca girdiğinizdede adamlara yer felan söylemeyin.
Moderatörün son düzenlenenleri: