Neden ESP Ban Olasılığı Azaltma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HAWKING
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, çoğumuz sadece esp açıkken ban yiyoruz. bende dahil olmak üzere bunun sebebi ise sürekli gördüğünüz adamlara giderek hile kullandığınızı belli edip ve reportlanıyorsunuz ve reportlanız birikiyor biriktiğinde ise 3 aylık bir ban yiyorsunuz. ban yememeniz ise şöyle yapmanız gerekiyor. adamları görüyorsanız hiç bir şekilde sıkmadan arabayla biraz uzağından geçip size sıkarsa durup vurabilirsiniz oyun tarafından hile olarak algılanmaz şöyle algı oluşur. '' adam sıktı yeri belli oldu adamda vurdu '' olduğunca adamları gördüğünüz zaman biraz uzak kalın her adamı vurmayın bot 200mt mesafede olsa bile vurmayın yanınıza gelecek zaten botlar dediklerim işinize yaramışsa ne mutlu bana iyi forumlar.
Ek NOT: Ben şahsi hesabımda her gördüğümü rushladım 3 aylık ban yedim. yeni hesap açtım altın 4 şuan takımca girdiğinizdede adamlara yer felan söylemeyin.​

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bende herkez ban yedim yazıyor diye guest hesapta denedim şuan 10 12 maç atmışımdır ban yemedim
hile kullanan arkadaşlar adam radarda gözükünce gittiğiniz yerden durup dönüp bakıp o tarafa giderseniz
sizi izleyen farklı oyuncu bile hile oldugunuzu anlar.
Aim kullanmayın
ESP abartmayın ban yemezsiniz

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aga oyundaki bazı insanlarda vurulunca direk reportluyor o da var

• Like
Tepkiler: L4G
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ölünce direk reportlayanlar etki etmez sonuçta 1 kişinin reportlamasıyla olacak iş değil 5 10 kişi report etmesi lazım ve yetkililer seni kontrol edip banlayabilir ondan değil anti hack sistemden kaynaklanıyor

Üye
6 HİZMET YILI
When you die, those who report directly do not take effect. After all, 1 person is not the job to report. 5 10 people should report and the authorities can control and ban you, not from him, caused by anti hacking system.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...