Neden GIBIRNET Kullanmamalısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
fazla samimiyet gördüm bana göre 10 yıllık asker arkadaşıyla konuşuyormuş gibi maaşını sen veriyorsun tavırlara bak gıbırnette ilk defa duydum geçmiş olsun hocam

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
öyle 180 tl ye 200mbps internet alıyorum ayrıca müşteri hizmetleri çok iyi
Peki Kanka Tırtıkonline diyelim de ona :D SOL Fiber Altyapısında Bende 200 Mbps alırım 1Gbitini adam akıllı veremiyorlar TT Fiber Sol Fibere oranla daha stabil tabi senin görüşün yinede

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben turktelekomdan başkasını kullanmam yerli ve milli

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Comnete geçmeui düşünüyorum arkadaşını çağırana hem arkadaşına hem kullanıcıya 30 gün ücretsiz hediye ediyor sanırım davet kodu verebilirseniz onunla başvurayım hem siz kazanın hem ben
@adcmain ?

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Beyefendi boş boş konuşuyorsunuz ve interneti kullanmayı bilmiyorsunuz kısmı beni büyük patlattı :DQWEQWEQWEqw gerçekten bende değiştireceğim şimdi ben gıbırnetten comnete geçmem ne kadar sürer bilgi verir misiniz sizde ne kadar sürdü ve nasıl ilerlemek gerekiyor
Post automatically merged:

Şahsen ben de gibirnet kullanıcısıydım 1 sene oldu kullanalı bugün comnet'e geçiş sağladım ve şunları söylemek istiyorum arkadaşlar bu konuda anlatılanların hepsi doğru hiçbir şekilde ne desteğe ulaşabiliyorsunuz ne de bir çözüm üretiyorlar yani desteğe yazsan bile 1 gün sonra cevap veriyor gerçekten bu arada 1 gün sonra cevap veriyorlar cevap verdikleri zaman da bizden kaynaklı bir sorun yok sizden kaynaklı sorun var yazıyorlar ve hepte ne Allah'ın hikmetiyse bu olay tt'ye suç atıyorlar halbuki alakası bile yok birçok paket kayıpları vs. hızları da rezalet denecek kadar kötü ethernet kablosu ile bağlı pc'ye ona rağmen ms artışları oluyor sürekli dünden örnek vermek gerekirse tr sunucusunda 50ms alıyodum ve anlık 100'e 200'e fırlamaya başladı birkaç gündür kurtulmaya çalışıyorum darlamasam sürekli rahatsız etmesem yani hiçbir şekilde geçirecekleri yok başka firmaya bugün zor bela geçtik yeni internetimden şu anlık memnunum düzgün bir şekilde eğer bu şekilde devam ederse sağlıklı bir inceleme konusu açmam için 1 ay sonra falan açabilirim gerek duyarsam siz siz olun gibirnete bulaşmayın arkadaşlar iyi günler iyi forumlar dilerim
Selam, bende gıbırnet kullanıyorum comnete geçerken nasıl ilerlediğini bana da iletir misin ve comnet interneti alırken 1 aylık hizmet bedelini mi verdiniz yoksa 1 yıllık vs. falan mı

Geçiceksen Kod vereblrm
Senden kod alsam 1 ay ücretsiz oluyor ve kullanırken bende arkadaşıma kod versem tekrardan 1 ay daha mı ücretsiz oluyor iletebilir misiniz :)

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Beyefendi boş boş konuşuyorsunuz ve interneti kullanmayı bilmiyorsunuz kısmı beni büyük patlattı :DQWEQWEQWEqw gerçekten bende değiştireceğim şimdi ben gıbırnetten comnete geçmem ne kadar sürer bilgi verir misiniz sizde ne kadar sürdü ve nasıl ilerlemek gerekiyor

Selam, bende gıbırnet kullanıyorum comnete geçerken nasıl ilerlediğini bana da iletir misin ve comnet interneti alırken 1 aylık hizmet bedelini mi verdiniz yoksa 1 yıllık vs. falan mı

Senden kod alsam 1 ay ücretsiz oluyor ve kullanırken bende arkadaşıma kod versem tekrardan 1 ay daha mı ücretsiz oluyor iletebilir misiniz :)
Gıbırnetten Comnete Geçmen 48 Saat Sürer

Comnete Geçerken Hizmet Numaramla birlikte mevcut hizmetim varı seçerek nakil aldırdım

Evet benim kodumu kullanırsan 30 gün ücretsiz kullanıyorsun dm üzerinden yollayabilirim

fazla samimiyet gördüm bana göre 10 yıllık asker arkadaşıyla konuşuyormuş gibi maaşını sen veriyorsun tavırlara bak gıbırnette ilk defa duydum geçmiş olsun hocam
Sorun çözmemek için uğraşıyorlar peerları dandik beş para etmez isp

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
paran olcak türknet kullancan hayat rahat ben millenicomdayım sorun yok ama bir tık pahalı

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Komedi gibi hizmet dc ve whatsapp üzerindne veren ilk defa bir internet sağlayıcısı gördüm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...