Neden hiç hile yapılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Selam diğer forumlarda da takılıyorum azıcık ancak bazı forumlar çok fazla şey paylaşırken popüler oyunlara (valo vs) burada aylardır düzgün hile gelmiyor neden böyle oluyor :/ (apex hilesi aylardır güncellemede gelmicek sanırım) yorumlarda tartışalım birazcık :D

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Diğer siteler kendileri yapmıyor hile'leri. Onlar onlar hazır hile'leri kırıyorlar. Bir örnek olarak PUBG Mobile hile'si tamamen siteye ait . Bilmiyorum buradaki kurucular ve yöneticiler uğraşırsa 2-3 gün içerisinde Driver yazarak VanGuard ve Valorant'ın içinden geçerler. Yada benim severek oynadığım Black Squad. Artık sıkıldılar belki bu işlerden bilemeyiz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
cross fire geldi valo geldi gitti valoya gelir mi bilmiyorum ama zaten kim 1 haftada fix yiyecek hile ile uğraşsın ki sonra pubg mobile ye geldi TFT reborn geldi Rusta yeni hile geldi yani baya baya geliyo senin haberin olmuyor

cross fire geldi valo geldi gitti valoya gelir mi bilmiyorum ama zaten kim 1 haftada fix yiyecek hile ile uğraşsın ki sonra pubg mobile ye geldi TFT reborn geldi Rusta yeni hile geldi yani baya baya geliyo senin haberin olmuyor
Battle field 1 e de geldi

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar emeğe saygı öncelikle o gibi forumlarda alıntı normal karşılanıyor burda alıntı gerçekten alıntı olduğundan kaynaklı sorunlar oluşabilir,ayrıyetten günümüzün öne çıkan oyunlarının hileleri mevcut çoğu kişide bundan memnun sizide memnun ederler illaki iyi forumlar :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bence site gayet güzel hileler paylasıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
burdaki hileler el emeği ile kendileri yapıyorlar diye biliyorum diğer siteler forumlar daha çok hazır olan hileleri crackleyip sunuyorlar

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu sitede iyi hileler paylaşılıyor ben memnunum

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Biz hile detect yediği zaman kapatıyoruz dostum. Valorant hilesi istiyorsun, öyle bir konuşuyorsun ki sanki ban atmayan free2use valorant hilesi var, bir bizim forumda yok. Al 2 gün önce paylaşıldı 2 günde fix yedi kapattık. İstersen kapatmayalım, ban yiye yiye kullan. İsteğin bu sanırsam ?
1 ay içerisinde 5 tane yeni hile çıktı foruma. Nasıl hiç hile yapılmıyor acaba onu merak ediyorum. Valoranta hile çıkmadığı zaman diğer hileler hile olarak sayılmıyor mu acaba ?

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Dostum yanlis anlama ama kimse babasinin hayrina hile yapmiyor adamlar bizim icin gecesini gunduz edip hile yapmak zorunda degiller istediklerinde yapar istemediklerinde yapmazlar kimse zorlayamaz hadi bi abonelik sistemi olsa her ay para versek tamam soylediginde haklisin ama dedigim gibi kimse babasinin hayrina yapmiyor. Adamlar foruma hile cikarmak icin ugrasiyor zaten cikardiklari hile bazi rage kullanicisi arkadaslar sayesinde bikac gune fixleniyor napsin adamlar dakika basi hileleri guncellicekleri hile cikaricaklari halleri yok

DJ DİKKAT 63
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Biz hile detect yediği zaman kapatıyoruz dostum. Valorant hilesi istiyorsun, öyle bir konuşuyorsun ki sanki ban atmayan free2use valorant hilesi var, bir bizim forumda yok. Al 2 gün önce paylaşıldı 2 günde fix yedi kapattık. İstersen kapatmayalım, ban yiye yiye kullan. İsteğin bu sanırsam ?
1 ay içerisinde 5 tane yeni hile çıktı foruma. Nasıl hiç hile yapılmıyor acaba onu merak ediyorum. Valoranta hile çıkmadığı zaman diğer hileler hile olarak sayılmıyor mu acaba ?
abi yanlış anlama dilenci değilim lütfen wolftü windows 10 tüm sürümlerde çalışan hile yapın :peepo:

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Oynadıkları oyunun hilesi olmayınca hile yok diyen tayfa. Güvenilirliğimiz herkes tarafından bilinmektedir bu göz önünde bulundurularak istediğin siteden istediğin hileyi kullanmakta özgürsün. Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...