Neden hile kullanıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Winchester
Donator
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bazı oyunlarda p2w için bazı oyunlarda da tamamen keyif bir süre sonra keyfi kaçıyor ama sonuna kadar o keyfi almış oluyosun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hocam açıkcası lol denen oyunda çok fazla hile var ve oyunda bu hileler ban yemiyor o yüzden neden hile kullanmıyım şeklinde sana bende bir soru sorıyım

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kullandığım zamanlar zevk alıyordum bana karşı kullanıldığı zamanlar da sinir

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hileli oyun farklı bi eylence hilesiz oyun farklı bi eylence katıyor bana göre o yüzden eylene adam istediği gibi oynamak istiyoru ben eylendiğimden oynuyorum

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Abi böyle bir keyif var mı? Adamın yerini görüyorsun direkt.

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Yani kana kan dişe diş diyebiliriz karşımdaki adamlar hile kullanmasaydı bende kullanmazdım diyebilirim ama bu zevki alınca insan bırakasıda gelmiyor açıkcası

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
İlk hilemi minecrafta elmas aramak için yaptım yapma sebebimde arkadaşlarım beni zorbalıyordu şakasına elmas set giyiyorlardı benim yoktu bir hile buldum denedim oldu sonra sunucuyu değiştirdik bir kaç saat içinde full set karşılarına çıktım ama onlar hala taştan baltaları vardı hiç unutmadığım anım iyikide yapmışım şimdilerde ise zorba insanları cezalandırmak için kullanıyorum cs'de hele 2 kişi giriyoruz maçı kazanıcaz takımda toxicmi var son raund adamı kickliyoruz hem vaktinden oluyor hem xp kazanamıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk ben bir keresinde lol script indirdim o da merak etmiştim nasıl çalışıyor diye dodge nasıl atılıyor filan elyja nın kanalında zaten bununla ilgili bir video vardı xerath oynayan birisinin videosunu çekmişti ben de merak ettim nasıl kullanılıyor diye buradan aldım hileyi dodge filan atamadım sadece kamerayı daha da uzaklaştırabildim öyle xerath bir kaç maç attım ondan sonra sildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...