Neden hile yapmaya başladınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
denemek için başlamıştım böyle oynamak daha zevkli bir hale geldi, şimdi de vazgeçilmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Can sıkıntısı valla :S sebebiyok aslında

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben eğlencesine oynuyorum ve artı adamlarda kullandıkları için hileye başlamış oldum çok zevkli hileyle oynayınca bildiğiniz gibi değil

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1 kere yapınca bağımlılık yaptı maalesef oyunu daha oynamadan hile bakar oldum :X

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
kanka aimim iyi olmasına ramen bazen moda giriyorum çok sıkılıyorum oyüzden başvuruyorum hileye

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
karşıma hile geldi cinnet geçirtti bana sıra bende dedim

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
insan oğlu sınırları, kısıtlanmayı, kuralları vb. şeyleri sevmez. Hile sınırları kaldırır ve insana zevk verir. Benim cihazım 2 sene önce çok kötüydü bu yüzden oyunları oynamakta zorluk çekiyordum (pubg mobile) ondan sonra 7. sezonda lobide herkes gökyüzüne kadar uçuyordu ve bende merak ettim indirdim. Hileyi sadece yüksek zıplama ve hızlı inme olduğu için çok sevmiştim sonra pubg turbo hilesini çözdüğü için pek zevk alamıyorduk ve sürekli ban atıyordu. Şimdi güzel bir cihazım var ve ezpubgm hilesi var hile şuan benim hesaba hiç ban atmadı neyse kısacası şuan bu hileler olmasaydı bu oyunlar çekilmez bide hilenin avantajı kalpten gitme olasılığın yok

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Cünki hile bizi 1 0 öne geciriyo ben 3 yillik lolcuyum yeni basladim hile kullanmaya bu site sagolsun ehem ve lol oynamayi biliyorum ama buna ramen hile sayesinde karma oynayabildim hosuma gidiyo kolay kolay like q su doclayamiyodum zaten oyunu oynamayi biliyorum hile ile mukemmel yenilmez oluyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Roblox mu neydi öyle bişeyde ilk hile mi açmıştım. Sonra bir baktım çok keyifli ve mükemmel bişey bende oynadığım her oyunda açmaya başladım. Lol hariçti ama artık lolde var.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Metin2 de başladım aslında hile yapmaya, bi ara pandemide çalışırken izine çıkartıldım o ara bi baktım getirisi iş yerimden aldığım maaşa göre kat kat yüksek. O gün bugündür bmetin2 oynuyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...