Neden LPReborn kullanmalısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşım bence anlıyna bir insan oyun bilgisiyle lpreborn birleşince çok yetenekli bir hal ala bilir.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hocam nankörlük olmasın ama postu paylaşınca bize de bildirirseniz faydalanırız

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Yani evet, Lp Reborn kullanmayı bırakacağım gibi. Şunu fark ettim kendimi geliştirmem gereken tek konu oyun bilgisi.
Mekaniği script yapıyo senin tek geliştirmen gereken şey o birde scriptle yüksek eloya çıkman gerekiyorsa bence yapman gereken tek şey yanına lulu aldırıp twitch jinx kog mawdan şasmaman

Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Script ile agresif oynayıp kendime hakaret ettireceğime bileğimle oynarım daha iyi

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
gerçekten Haklısın kardeşim sc siz oynayayım dedim devamlı öldü oynayamadım oyun bilgisini kör ediyor Gerçekten de hile de bir Boşluk tuşuna basarak oynuyorsun hiçbir şey öğrenmiyorsun oyunda ya

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Valla normal oynamayı hiç bilmeyen bana bayağı artısı var sc'nin lole başlar başlamaz sc ile başladım çünkü

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ücretsiz olarak banlatmayan ve configleri güzel olan en iyi sc yazılımı olduğu için

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sc seviyorsan kullanmalısın uzatmaya gerek yok düzgün ayarlarla çok iyi çalışıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Gerçekten normal oynayışı fazlasıyla köreltiyor ve ben scripti sadece adc lerde işe yarar buluyorum eğer dodge açık kullanıyorsanız.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bence gayet iyi bir program normalde goldan çıkamayan adamlar elmasa plata kasabiliyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İçimdekileri anlatmışssınız resmen fazlasıyla artısı var ancak eksiside bulunmakta lol gibi bir oyun için yapılabilcek bir şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...