Neden Pubg lite hilesi gelimiyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar yönetim ekibi tarafından alınan pubg lite hilesi yapılmayacak derken ? nasıl yani bir açıklama bile yapmadan hile yapılmayacak diye biliyorsunuz anlamıyorum evet hileniz iyi sayılabilir kalitede hileleriniz var okey sırf parasız diye her popületesi fazla olan bir oyuna nasıl olur`da hile yapılmıyacak kararı alabiliyorsunuz haa bu arda o macro hilesi hiç tatmin edici değil sanki sen git kumda oyna der gibi açıklama yaparsanız güzel olur umarım çocukluk yapıp veya eleştirilerime ve yorumu ma karşı beni site den uzaklaştırmasınız.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Kendileri daha önceden de söylemişti zaten

SA
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim pubg lite'nin çok iyi bir anticheat sistemi var her türlü zararlı dosyayı buluyor oyuna giriş anında hileyi bulamasa bile daha sonrasında ban yersin yani anlayacağın pubg lite hilesi gereksiz bir şey.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim pubg lite'nin çok iyi bir anticheat sistemi var her türlü zararlı dosyayı buluyor oyuna giriş anında hileyi bulamasa bile daha sonrasında ban yersin yani anlayacağın pubg lite hilesi gereksiz bir şey.
yoo kardeşim hiçde gereksiz değil hilesini yapanlar var ozaman site yöneticilerinin öz güvenleri yok yada kendilerini o kadar becerikli göremiyorlar.

Elimde sütüm Hayata küsüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yeni bir macro çıkartsalar bari

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI

Alakası yok battleye bile kırılabılıyor artık

https://memoryhackers.org/konular/pubg-lite-hile-cikmali.75212/ şu konuyu dogru duzgun oku. Birdaha arastırma yapmadan konu acmazsan daha iyi olur
Post automatically merged:

Yeni bir macro çıkartsalar bari

makro sitede mevcut.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
kanıtlamasına gerek yok adamlar kaç sefer açıklama yaptı gelmeyecek diye hwid ban atıyor yani gelsede direk ban yersin birdaha oyuna giremezsin donanım banı atıyor
ne yani bu sitenin hwıd ban korumalı sistemli oyunlara hile yapamıyor mu ? ozaman bu site yöneticililerin hangi oyunlara dişi geçerse ben anlarım.

SA
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ne yani bu sitenin hwıd ban korumalı sistemli oyunlara hile yapamıyor mu ? ozaman bu site yöneticililerin hangi oyunlara dişi geçerse ben anlarım.
Yapılan hilenin sonucunda hwid ban yiyen oyuncularla uğraşmak... edilen küfürler...dahası.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
yoo kardeşim hiçde gereksiz değil hilesini yapanlar var ozaman site yöneticilerinin öz güvenleri yok yada kendilerini o kadar becerikli göremiyorlar.

ne alakası var ya ne kadar boş yorum yapmışsın oyun direk ban atıyor diyorlar sen kendilerine güvenmiyorlar diyorsun.
:)
oyun direk ban atıyor hile yapsalar ne işe yarayacak bidaha yorum atarken 5 kere düşün.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
He velet kardeşim hwid ban korumalı oyunlara hile yapabiliyoruz ama sonra ban yiyip senin gibi 10 yaşındaki çomar veletler bize ağlamasın diye yapmıyoruz. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...