- Yasaklandı
-
kanıtla dostumKendileri daha önceden de söylemişti zaten
kanıtlamasına gerek yok adamlar kaç sefer açıklama yaptı gelmeyecek diye hwid ban atıyor yani gelsede direk ban yersin birdaha oyuna giremezsin donanım banı atıyorkanıtla dostum
yoo kardeşim hiçde gereksiz değil hilesini yapanlar var ozaman site yöneticilerinin öz güvenleri yok yada kendilerini o kadar becerikli göremiyorlar.Kardeşim pubg lite'nin çok iyi bir anticheat sistemi var her türlü zararlı dosyayı buluyor oyuna giriş anında hileyi bulamasa bile daha sonrasında ban yersin yani anlayacağın pubg lite hilesi gereksiz bir şey.
Kardeşim pubg lite'nin çok iyi bir anticheat sistemi var her türlü zararlı dosyayı buluyor oyuna giriş anında hileyi bulamasa bile daha sonrasında ban yersin yani anlayacağın pubg lite hilesi gereksiz bir şey.
kanıtla dostum
Yeni bir macro çıkartsalar bari
ne yani bu sitenin hwıd ban korumalı sistemli oyunlara hile yapamıyor mu ? ozaman bu site yöneticililerin hangi oyunlara dişi geçerse ben anlarım.kanıtlamasına gerek yok adamlar kaç sefer açıklama yaptı gelmeyecek diye hwid ban atıyor yani gelsede direk ban yersin birdaha oyuna giremezsin donanım banı atıyor
Yapılan hilenin sonucunda hwid ban yiyen oyuncularla uğraşmak... edilen küfürler...dahası.ne yani bu sitenin hwıd ban korumalı sistemli oyunlara hile yapamıyor mu ? ozaman bu site yöneticililerin hangi oyunlara dişi geçerse ben anlarım.
yoo kardeşim hiçde gereksiz değil hilesini yapanlar var ozaman site yöneticilerinin öz güvenleri yok yada kendilerini o kadar becerikli göremiyorlar.
He velet kardeşim hwid ban korumalı oyunlara hile yapabiliyoruz ama sonra ban yiyip senin gibi 10 yaşındaki çomar veletler bize ağlamasın diye yapmıyoruz. Konu kilit.ne yani bu sitenin hwıd ban korumalı sistemli oyunlara hile yapamıyor mu ? ozaman bu site yöneticililerin hangi oyunlara dişi geçerse ben anlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?