Çözüldü Neden Sadece Windows 10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar Hileler Neden Sadece Windows 10 Açıklayabilirmisiniz Ben Windows 8.1 Kullanıyorum Şahsen Windows 7 Kullanan var

Çözüm
sürekli sistemler yenilendiği için geriye dönük değilde ileriye dönük programlar yapmak hem biraz daha kolay hemde mantıklı olan seçenek o gibi görünüyor ki uyumluluk konusunda sıkıntı çekeceğini sanmıyorum win10 destekli programların çoğu 7 ve 8 lede sorunsuz çalışabiliyor istisnalar hariç.
Üye
5 HİZMET YILI
sürekli sistemler yenilendiği için geriye dönük değilde ileriye dönük programlar yapmak hem biraz daha kolay hemde mantıklı olan seçenek o gibi görünüyor ki uyumluluk konusunda sıkıntı çekeceğini sanmıyorum win10 destekli programların çoğu 7 ve 8 lede sorunsuz çalışabiliyor istisnalar hariç.

Çözüm
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Yani OLabilir Deneyecem Önce 50 Mesaj Olmam Lazım

Üye
5 HİZMET YILI
Yani OLabilir Deneyecem Önce 50 Mesaj Olmam Lazım
Kullandığın sistem aşırı derece eski değilse win10 a yükseltmeni tavsiye ederim sorun giderme konusunda win10 gerçekten başarılı ben şahsen 2 adet sistem kullanıyorum ve ikisindede win10 var ve eski olan sistemim 10 yılı aşkındır sorunsuz şekilde kullanıyorum ve uzun zamandırda win10 kurulu sistem 2.nesil i5 8 gb ram vega olarak kullanıyorum ve win10 da sorun yaşamıyorum

Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Windows 10 genelde Driver, veya DLL tarzı şeyleri yüklü halde sunuyor yani çoğu Driver içinde geliyor ve desteklerini veriyor. Son birkaç yıldır Win 10 olduğu için onun üzerine yazılıyor. Win 7 gibi sade bir hal hissettiriyor ondan Win 10 kullanımı ve kodlanmaları fazla diye düşünüyorum.

Üye
5 HİZMET YILI
bide yenilikleri yakalamakda fayda var win7 den desteğini çoğu şey geri çekti yani şimdi olmasada ileride her şeyden hemen hemen hata alır duruma gelicek

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
win 8.1 değilde win10u hiçbir dosyan silinmedenn hatta masaüstündeki yeri bile oynamadan yükseltebilirsin. Sağolsun windows bu imkanı sağlamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...