böyle bir konuşma başlatınca bir an kendimi çok garip hissettim hayatsızmışım gibi oldu kötü olduArkadaşlar birşey farkettim buraya gelen yazan konulara bakanların %80i sırf script için gelmiş hiç script için gelirken diyer şeyler içinde beyenip burda aktif takılmaya calışan kişi sayısı az
nerdeyse sadece script le alakalı konu acılıyo ve o konuşuluyo ne bilim havadan sudan chatte muhabet yapsak falan?
Bence gayet güzel olur böylece her yama yenilendiyinde sc gelene kadar sadece
sc acılmıo?
ne zaman gelicek?
gelmedimi hayla?
gibi muhabbetler gecmez bura sadece oyun içinse özür dilerim ama ne bilim havadan sudan muhabbetlerde yapalım
örnek: en iyi anime kızı akenodur akisini diyen ara ara diyişini duymamıştır
gibi gibi yada oturup lolun hikayesinide tartışabiliriz yada en iyi youtuber bakın bunlar cok güzel aramızda etkileşim saglayıp birbirimizle kaynaşmamız için
mükemmel şeyler böylece lolü bıraktıktan sonra bile burda kalmaya devam ederiz
buranın ortamı güzel yalansa yalan diyin
ama hile dışında muhabbetlerde yapalım güzel insanlar halimizi hatrımızı soralım
rahatsız ettiysem özür dilerimböyle bir konuşma başlatınca bir an kendimi çok garip hissettim hayatsızmışım gibi oldu kötü oldu
yok be öyle şey mi olur ne özürü düşüncen çok doğrurahatsız ettiysem özür dilerim
düşüncen için cok teşekkür ederimyok be öyle şey mi olur ne özürü düşüncen çok doğru
kanka dert yok tartışılmalık konu cok örneyin oranızı tasıl traş ediyosunuz(!)ne konuşmak istersen dertleşmeye herşeye açığım knkm
evet yane sc dışınjda cok güzel muhabbetler döndürebiliriz paso config varmı bu bunu atmıo su sunu atmıyo diyoruzharbiden hayatsızmış gibi hissettim kendimi herkes sc o bu felan
eyw kankam iyi gidiyo ama bilyosun sitemiizn kısa mesajlar konusunu bu yüzden bu tür sorular mesaj olarak ilertirsenNasılsın iyimisin hayat nasıl gidiyor
bu dünya hassas kalpler için bir cehennemdir erdem bu kadar nazik olma alışık değilizrahatsız ettiysem özür dilerim
Okurken beynimi bi yere birakinca mantikli gelio hmhm buralarda yenisinÇünkü burası bi hile serveri ayrıca diğer konularda konuşuluyor
nasılsın dostum iyi misin edelim muhabbetadam çok haklı benimde dertleşecek konuşacak kimsem yok güzel bi muhabet edelim be
kötüyüm ama iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın nasıl gidiyonasılsın dostum iyi misin edelim muhabbet
ben de aynı şekil iyi olmaya çalışıyorum teşekkür ederim sorduğun içinkötüyüm ama iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?