neden script dışında birşey konuşmuyoruzki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
son 1 aydır bende farkediyorum bu olayı ne zaman foruma girsem en az 2 tane script konusu oluyor bu olayın bi son bulması lazım bence başka şeylerde konuşulmalı

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Forum mesajlarda LPReborn scriptten ve LOL den başka hiç bişey yok. Arkadaşlar hiç mi aklınıza başka bişey gelmiyor ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
haklısın siteye giriyorum bütün konular script ile alakalı

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar birşey farkettim buraya gelen yazan konulara bakanların %80i sırf script için gelmiş hiç script için gelirken diyer şeyler içinde beyenip burda aktif takılmaya calışan kişi sayısı az
nerdeyse sadece script le alakalı konu acılıyo ve o konuşuluyo ne bilim havadan sudan chatte muhabet yapsak falan?
Bence gayet güzel olur böylece her yama yenilendiyinde sc gelene kadar sadece
sc acılmıo?
ne zaman gelicek?
gelmedimi hayla?

gibi muhabbetler gecmez bura sadece oyun içinse özür dilerim ama ne bilim havadan sudan muhabbetlerde yapalım

örnek: en iyi anime kızı akenodur akisini diyen ara ara diyişini duymamıştır

gibi gibi yada oturup lolun hikayesinide tartışabiliriz yada en iyi youtuber bakın bunlar cok güzel aramızda etkileşim saglayıp birbirimizle kaynaşmamız için
mükemmel şeyler böylece lolü bıraktıktan sonra bile burda kalmaya devam ederiz

buranın ortamı güzel yalansa yalan diyin
ama hile dışında muhabbetlerde yapalım güzel insanlar halimizi hatrımızı soralım :)
hocam şuan lol moda oldugu için herkes konuşuyor yapcak birşey yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
burası bir hile serveri ve sc hariç başka konularda konuşuluyor arama yerine yazarsan bulabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hile forumundan pekte birşey bekleme kankam zaten bunlar konuşulacak forumun amacı bu ama normal sohbet isteyenlerde var tabikide

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
1 ay öncesine kadar sc ile ilgili bu kadar konu açılmıyordu son zamanlarda bir anda popülerleşti sanırım

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar birşey farkettim buraya gelen yazan konulara bakanların %80i sırf script için gelmiş hiç script için gelirken diyer şeyler içinde beyenip burda aktif takılmaya calışan kişi sayısı az
nerdeyse sadece script le alakalı konu acılıyo ve o konuşuluyo ne bilim havadan sudan chatte muhabet yapsak falan?
Bence gayet güzel olur böylece her yama yenilendiyinde sc gelene kadar sadece
sc acılmıo?
ne zaman gelicek?
gelmedimi hayla?

gibi muhabbetler gecmez bura sadece oyun içinse özür dilerim ama ne bilim havadan sudan muhabbetlerde yapalım

örnek: en iyi anime kızı akenodur akisini diyen ara ara diyişini duymamıştır

gibi gibi yada oturup lolun hikayesinide tartışabiliriz yada en iyi youtuber bakın bunlar cok güzel aramızda etkileşim saglayıp birbirimizle kaynaşmamız için
mükemmel şeyler böylece lolü bıraktıktan sonra bile burda kalmaya devam ederiz

buranın ortamı güzel yalansa yalan diyin
ama hile dışında muhabbetlerde yapalım güzel insanlar halimizi hatrımızı soralım :)
genel olarak kafa dengi insan çok olmuyor genelde çat çat hileyi açıyım milleti geberteyim kafasında çoğu insan
Post automatically merged:

genelde kafa dengi insan yok burdaki insanlar çat çat hileyi açıyım milleti geberteyim kazanayım kafasında

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
aç bi konu konuşalım kanka ama genel olarak herkes tek bir oyun oadaklı geliyor yani bana göre öytle ya sence

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bazı insanlar bu forumu sadece hile için kullanıyor doğru olan bu demiyorum ama tercihler farklı siz biz forum olarak görebiliriz başkalarının hile yuvası olması da onlara kalsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...