Neden statik ip kullanmalısın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
güzel anlatmışsın eline sağlık ama dezavantajı çok kötü ya :(

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bilgi icin sagol kardeşim

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
eline sağlık kısa ve güzel bir anlatım olmuş statik kullanmıyorum ama düşünülebilir

オスマン
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yararlı bilgi şunları öğrenmeyi çok istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
eyvallah kral kafamda birşeyler oturdu sayende teşekkürler yararlı bilgi :)

Üye
6 HİZMET YILI
ben yıllardır dinamik ip kullanıyorum statik ip hiç gerekmedi. onun için dyndns benzeri siteler var zaten

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kardeş ben İstanbul Başakşehir de oturuyorum burası öyle bir yer ki şöyle özetleyeyim ttneti arıyorum internet yavaş diye adam bana modemi değiştirin internet hızlanır dedi altyapı yok biliyorum buna rağmen değiştirdim olmadı başka bi gün başka temsilci ankastre kutunuzu kablolarınızı değiştirin dedi değiştirdim olmadı tüm bunlara rağmen 1 kere demediler ki internet altyapınız yok naparsanız yapın hızlanmaz demem o ki bırak 25i 100 lira versem de benim internetim hızlanmaz verdiğim para yanlarına kar kalır istanbul un göbeğinde oturuyorsan zaten bu işe gerek yok 60 lira var 50 mb kullan :D ben 86 lira para veriyorum 3 mb tşk.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kardeş ben İstanbul Başakşehir de oturuyorum burası öyle bir yer ki şöyle özetleyeyim ttneti arıyorum internet yavaş diye adam bana modemi değiştirin internet hızlanır dedi altyapı yok biliyorum buna rağmen değiştirdim olmadı başka bi gün başka temsilci ankastre kutunuzu kablolarınızı değiştirin dedi değiştirdim olmadı tüm bunlara rağmen 1 kere demediler ki internet altyapınız yok naparsanız yapın hızlanmaz demem o ki bırak 25i 100 lira versem de benim internetim hızlanmaz verdiğim para yanlarına kar kalır istanbul un göbeğinde oturuyorsan zaten bu işe gerek yok 60 lira var 50 mb kullan :D ben 86 lira para veriyorum 3 mb tşk.
sizin durum farklı :) alt yapıyla alakalı sıkıntı olunca dediğiniz gibi istersen 500 liralık ip al fark etmiyor alt yapı önemli ben 16bit internet alıyorum oturduğum semtte adsl için sınır bu 10 sene önceki teknojiyle topyekûn idare ediyoruz resmen :) millet 100mbps yi yeterli bulmuyor :(

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
mileni internet kullanıyorum acaba onlardada böyle bir özellik varmıdır arıyorum müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum sürekli telesekreter

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bu konu hakkında araştırma yapıyordum güzel denk geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...