Uzman Üye
knk belli etmemekten kastın 1 adam bile vurmamak galiba çünkü her oyunum 2 3 kille bitiyor daha da ne yapıcaz bilmiyorumki her oyunu 0 kille bitirmek gerekiyor galibakanka belli etmesen ban yemezsin ya
knkam ne aimi ben gördüğüm adamlardan kaçıyorum sen aim diyosun .daimbot açarsan anında ban yersin adı üstünde orada ''ban risk!'' yazıyor.
abi sıkıntı sende değil o zamanknk belli etmemekten kastın 1 adam bile vurmamak galiba çünkü her oyunum 2 3 kille bitiyor daha da ne yapıcaz bilmiyorumki her oyunu 0 kille bitirmek gerekiyor galiba
knkam ne aimi ben gördüğüm adamlardan kaçıyorum sen aim diyosun .d
bazı tipler var adamı hileyle öldürsende normal öldürsende hile diye bildiriyor muhtemelen onlara denk geliyorum report edilince oyun hileyi algılıyor bi şekildeabi sıkıntı sende değil o zaman
bende öyle düşünüyorum demek istediğim çok kolay bi şekilde ban yiyoruz hileye bi ayar çekilmesi gerekKanka mesela hiç çaktırmasan bile karşıdakinadam seni raporlarsa ban yiyorsun sistem anlıyor.
Hile olarak ESP tek kullanmaktayım 6 7 gün oldu oynayalı ban yemedim. Muhtemelen ya çok belli ettridiğin bir an oldu veya report yedin.
bluestacks denemiştim ayarları çok zor ve kasıyordu smartgaga da aynı şekilde ban atmaylada alakası oldugunu sanmıyorum knkafarklı emülatörlerde deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?