Pubg Mobile BAN yeme sistemi nasıl işliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar tam bilmiyorum (bilemem tabiiki) ama BAN yeme olayı nasıl işliyor onu tahmin ediyorum

sadece ESP ile oynarsanız bence ban yemzsiniz ama çaktırmamanız lazım çaktırmam olayını biraz açacağım

rapor yersen yetkililer seni izliyor. o sırada anormal hareket edersen ban yiyorsun

- mesela etrafında kimse olmadığını biliyorsun ve silahsız koşuyorsun (şüpheli hareket) hayırdır gardaş etrafında kimse olmadığına nasıl bu kadar eminsin ? ama hemen ban atmazlar bu harekette

- açık alanda koşuyorsunuz 300 metre uzaktan biri gözüktü hile ile gördünüz normalde gözükmüyor hemen oraya baktınız ? hayırdır gardaş oraya neden baktın ? mesela ben bu durumlara düşmemek için alakasız yerlere de bakıyordum ama rol yapmak nereye kadar ?

ben bu şekilde hileyi 4-5 ay kullandım hiç ban yemedim. mesela 4 kişilik takımla gidiyoruz 100 metre önümüzde düşman var. ekip arkadaşlarımı bile uyarmıyorum sağa sola bakıyorum gerisini siz düşünün.

ama ne kadar belli etmesemde sonuçta hiç arkalanmıyordum hiç hazırlıksız yakalanmıyordum ama bunlarla size ban atamaz kimse rapor yemeniz lazım

ben anormal vuruşlar yapmadım hiç aim de açmamıştım. sadece ESP ile oynarsanız bence ban yemezsiniz ama çaktırmamanız lazım çaktırmam olayını biraz açacağım

ben uzun süre ban yemeyince cesaretim arttı ve aimbot kullanmaya başladım :) botlara hedşat atıyodum. son takımlara kalınca normal insanları da 400 metre den mini14 ile bayıltıp öldürüyordum.

ortam çok karışınca sis içinde adam vuruyordum :cool:

en son yine birisi bana rush atacaktı sis attı sisin içinden geliyor sis içinde bayıltıp öldürdüm 10 sn sonra 3ay ban yedim. 57 lvl hesabım 1 mayısta açılacak :)

yani belli etmezseniz . hiç arkalanmazsınız arada aim bile kullansanız bişe olmaz ben çok abartmıştım. mini14 ile takım alıyodum. bizim takımdan kimse göremezken bide :)) buna rağmen 2-3 ay sonra ban yedim.

3 aydır da misafir hesaplarla hilenin dibine vurdum videolar da çektim. mesela bugün bi hesap açtım 2.maçta ban yedim :)) ama görmeniz lazım bir ekibi uyuz ettim :)

kısaca yazılımsal olarak hile kullandığımızı anladıklarını düşünmüyorum. anlamaya çalışıyorlar fakat mh ekibi de önlem alıyor. thread stopping falan diyor kodlarda...

bir de genel de ben aşırı süperman vuruşlarından 10 sn sonra ban yerdim. bugün araba ile boş gezerken ban yedim şaşırdım..

evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum sizce ban yeme olayı nasıl işliyor bana katılıyor musunuz ?

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
anlamadım kardeş keşke daha kısa ve net anlatsaydın

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yararlı bilgi teşşekürler

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam aynı vacnet sistemi gibi doğru diyorsun legit oynarsak ban yemeyiz

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
its already known..but thanks for the info!

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
hocam soyle anlatayım sımdı senı report ettıler ban yeme rıskın % 1
sen hıle ıken vıdıonu alıp dc attılar ban yemen %100

yetkılıler ızlıyorlar hıle warsa dırek otamatıkmen ban atıyor ama hılen saglamsa vıdıo ceken olmaz ıse senı kac kısının ızledıgını gosteren sayac olursa ban sıstemını merak etmessın :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dediklerine katılıyorum hocam benım 3 hesabımda aımden ban yıyınce artık aım kullanmayı bırakmıstım butun hesaplarım hep gumuse gelmeden ban yıyordu suan sadece abartmadan esp kullanıyorum 3 aydır ban yemedım .

✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bencede knk tamamen kullanıcıya baglı

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Böyle oynarsanız ban yeme süreniz çok uzar. Ama yinede ban yeme ihtimaliniz var.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
valla hile de belli etmemenin bir yöntemi yok

Baştan sona anlattım üstad hile yokmuş gibi davranmak zor sadece ... Kimse olmadığını bildiğin halde silahlı koşmak zor iş ...
Post automatically merged:

hocam soyle anlatayım sımdı senı report ettıler ban yeme rıskın % 1
sen hıle ıken vıdıonu alıp dc attılar ban yemen %100

yetkılıler ızlıyorlar hıle warsa dırek otamatıkmen ban atıyor ama hılen saglamsa vıdıo ceken olmaz ıse senı kac kısının ızledıgını gosteren sayac olursa ban sıstemını merak etmessın :D

Video çekseler bile yüzde yüz hile diyemezler ki .. hilesiz çok güzel oynayanlar var mesela...

Onlar da mesela bazen pusuculara ölüyorlar hileciler olarak pusuculara ölmüyoruz işte yine belli ediyoruz

Ama birini vurup rapor yemezsen yine incelemezler ... Ben maç başı 2 leş ala ala 57 lvl oldum

Darkness or Light
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bir kere yedin mi gerisi geliyor.Açtığın her hesap ban yiyor.İlk yediğin ban bence reportlanınca oluyor.Ondan sonrakileri sistem oto atıyor.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
cok farkı algoritması var sürekli ban yiyor herks

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kanka kullandığın hilede sadece esp aç uçma , zıplama , speed , wall hack gibi şeyler kullanma zaten ban yemessin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aga csgo nun ovewatch ı gibi düşünün biri sizi izliyor belli etmemeye çalışıyorsunuz legit oynamaya çalışıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...