Ben de senin gibi hiç hile kullanmadım , kullanmak istiyor muyum evet fakat oyuna para yatırmışlığım var oyacaksan tam oynarım her türlü geliştirmeyi de denedim kendim günde 1 veya 2 saat ısınıp oyunlara falan girdim fakat riotun yaptığı büyük iki oyunu da aşırı derece de tilt edici oyuncusu olsun sistemi falan olsun ben ısınıp giriyorum rankım gold bu arada adam düz koşuyor vuruyor opye para kasıyorum adam zıplayıp vuruyor bu sefer hani sürekli her oyunda buna denk gelemem diye tahmin ediyorum şöyle söyliyeyim csgo dan valoya geçtim beden csgoda rankım LEM di hani bu tarz vuruş çok nadir tek tük denk geliyordu hile var diye bıraktım şimdi ise valo da koşarak ölmekten bıktım onu da bırakmaya yöneliyorum doğru düzgün kendini geliştiremezsin yani bilek denilen bir şey kalmamış adam akıllısmruf geliyor evet ama biraz kendini geliştirirsen el emeği ile onlarıda yenebilriiz değil mi
Post automatically merged:
akbey bunu beğendi ezilmek yok ezmek var öyle mi asdfs
adamın giç bahanesi yok koca yürekli cesur insaneylenmek için
Can sıkıntısındanBen hala hile kullanmadım çünki yorum kasmaya pek mecalim ve zamanım yok arada gelip takılıyorum o kadar kullanmaya da karşıyım ama denemekte istiyorum
BENİM KULLANMAK İSTEDİĞİM NEDEN;
OYUNDA HİLELER ÇOĞALMAYA BAŞLADI ARTIK 2 OYUNDAN 1 İNDE HİLEGELİYOR VE ARTIK BİLEK GÜCÜ DENEN BİR ŞEY KALKTI BU YÜZDEN BENDE YÜKLEYİP BU HİLENİN NASIL İŞ GÖRÜĞÜNÜ MERAK EDİYORUM.
PEKİ SİZLER NEDEN HİLE KULLANMAK İSTİYORSUNUZ ? :d
hileye bir kere başladıktan sonra hilesiz keyfi almıyorsun ki . Oyunda immortala ramak kala sinir krizi geçircektim ve heesabımı satıp 7-8 farklı hesapla hile kullanmaya başladım . Ban yememek adına 1 hesapta max 3 maç attığım için rank atlamak zor oluyor genellikle plat elo civarı kaldı hesaplar ama ona rağmen eskiden daha yüksek eloda oynamama rağmen şuan daha fazla zevk alıyorum . lol desen scsiz zevk almamaya başladım . Bataklık gibivalorant değilde lolde kullanılabilir. valorant vurdukça emek harcadıkça oynayışla fark yaratabiliyorsun. lolde ise geliyor bi troll mahvediyor oyunu yada eşleştiriyor kötü adamlarla zevki kaçıyor . genelde oynayışa değil takıma bağlı olduğu için gerekli . ama valorant zevk için kullanmayın derim
vay canına ne ilginç bir cevapCan sıkıntısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?