Neden valorant hile kullanma gerksiniminde bulunuyoruz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
smruf geliyor evet ama biraz kendini geliştirirsen el emeği ile onlarıda yenebilriiz değil mi
Post automatically merged:

akbey bunu beğendi ezilmek yok ezmek var öyle mi asdfs
Ben de senin gibi hiç hile kullanmadım , kullanmak istiyor muyum evet fakat oyuna para yatırmışlığım var oyacaksan tam oynarım her türlü geliştirmeyi de denedim kendim günde 1 veya 2 saat ısınıp oyunlara falan girdim fakat riotun yaptığı büyük iki oyunu da aşırı derece de tilt edici oyuncusu olsun sistemi falan olsun ben ısınıp giriyorum rankım gold bu arada adam düz koşuyor vuruyor opye para kasıyorum adam zıplayıp vuruyor bu sefer hani sürekli her oyunda buna denk gelemem diye tahmin ediyorum şöyle söyliyeyim csgo dan valoya geçtim beden csgoda rankım LEM di hani bu tarz vuruş çok nadir tek tük denk geliyordu hile var diye bıraktım şimdi ise valo da koşarak ölmekten bıktım onu da bırakmaya yöneliyorum doğru düzgün kendini geliştiremezsin yani bilek denilen bir şey kalmamış adam akıllı

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çok basit kolsuzum abi günümün çoğunu ders çalışarak geçiriyorum ve oyunlarda iyi olmak gibi bi kaygım da var ama oyunalra da deli gibi saat gömemem o yüzden en azından arkadaşlarımı etkişlemek için hile kullanıyorum.

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bother just for fun nothing else

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kız tavlamak için dermişim ama tabiki de hayır, hileler de denemek harici aimbot açmam. Wallhack ile ve kendi kolumla kapışmaya devam ederek rahat rahat oynamak isterim.
Bu arada valorantta wh yerine neden radar hack yok, daha legit olmaz mıydı?

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam oyunda çok fazla timing atılıyor ben bunun önine geçmek için kullanmak istiyorum.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hile kullanmak sanattır. Anlatılamaz

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sadece valorant için değil hile kullanmak bağımlılık gibi bir şey elini versen kolunu kaptırıyorsun

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Benim hile kullanma sebebim artık eskisi kadar vakit ayıramamdan kaynaklanıyor. İmmortal a ramak kalmıştı ve dahada yükselemiyordum. Çünkü düzenli antrenmanlar yapmam gerekiyordu ve buna vaktim yoktu bende hile açıp daha low elolarda eğlenmeye başladım . Hileyi açmasam try hardı bırakamıycaktım

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
1- hile kullananlar artdı
2 -1 2 tane toxic insan yüzünden oyun kaybetmekten sıkıldım

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ben hala hile kullanmadım çünki yorum kasmaya pek mecalim ve zamanım yok arada gelip takılıyorum o kadar kullanmaya da karşıyım ama denemekte istiyorum
BENİM KULLANMAK İSTEDİĞİM NEDEN;
OYUNDA HİLELER ÇOĞALMAYA BAŞLADI ARTIK 2 OYUNDAN 1 İNDE HİLEGELİYOR VE ARTIK BİLEK GÜCÜ DENEN BİR ŞEY KALKTI BU YÜZDEN BENDE YÜKLEYİP BU HİLENİN NASIL İŞ GÖRÜĞÜNÜ MERAK EDİYORUM.

PEKİ SİZLER NEDEN HİLE KULLANMAK İSTİYORSUNUZ ? :d
Can sıkıntısından

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Karşıma hile kullanan biri gelince dayanamıyorum bende kullanmak istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
çünkü oyunda bir mantık yok sıprey desen yok çok mantıksız bende oyuna memory hacker sayesinde fark katıyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
valorant değilde lolde kullanılabilir. valorant vurdukça emek harcadıkça oynayışla fark yaratabiliyorsun. lolde ise geliyor bi troll mahvediyor oyunu yada eşleştiriyor kötü adamlarla zevki kaçıyor . genelde oynayışa değil takıma bağlı olduğu için gerekli . ama valorant zevk için kullanmayın derim

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
valorant değilde lolde kullanılabilir. valorant vurdukça emek harcadıkça oynayışla fark yaratabiliyorsun. lolde ise geliyor bi troll mahvediyor oyunu yada eşleştiriyor kötü adamlarla zevki kaçıyor . genelde oynayışa değil takıma bağlı olduğu için gerekli . ama valorant zevk için kullanmayın derim
hileye bir kere başladıktan sonra hilesiz keyfi almıyorsun ki . Oyunda immortala ramak kala sinir krizi geçircektim ve heesabımı satıp 7-8 farklı hesapla hile kullanmaya başladım . Ban yememek adına 1 hesapta max 3 maç attığım için rank atlamak zor oluyor genellikle plat elo civarı kaldı hesaplar ama ona rağmen eskiden daha yüksek eloda oynamama rağmen şuan daha fazla zevk alıyorum . lol desen scsiz zevk almamaya başladım . Bataklık gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...