Neden valorant hile kullanma gerksiniminde bulunuyoruz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hilelerle oynamak çok daha havalı, sıralarını kaybederken diğerlerini çaresiz görmek harika.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bana göre hile ile oynamak aşırı zevk veriyor tepkileri görmek bile aşırı keyifli .d

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İlk Pubg mobile oyununda hile açtım ve bağımlılık yaptı. Artık her oyunu hileli oynamak istiyorum.

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Daha oynayamafım amaZevk meselesi hileyle oynarken o kadar keyif alıyorum ki anlatamam ve rank kasmak, artık atlayamadığım ranklardan hıncımı alacağım az kaldı

İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
elim cok ısınık oluyor bir giriyoruz ulan 2 el ace atıyorum 13-2 yeniliyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ben hiç hile kullanmadım son zamanlarda karşıma gelen ve göstere göstere oynayayıp ahahaha ezik kolaydı vs dertlerden sıkılıp zaten rank kasmayıda bıraktım bu sebebden girip keyfime ve zevkime bakarım

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bazen kendini gelistirmek falan yetmiyor adam senden yukarda cünkü senden iyi ben kotülerle kotü liginde karsılasmak istiyorum bu mantıkla gidip kendimi gelistirip ronaldo ile halısahada mı kapısayım :D
YANİ EVET buda mantıklı aslında o şekil olabilir ama diğer türlü saçma geliyor bana nedense

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hoşuma gidiyor çünkü kolum yok legit oynayıp kendim iyi oynadığımı hissetirmek bana zevk veriyor :D

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bu zincirleme bir olay orgusudur misal ben karsima cok fazla hile geldigi icin hileye basvuruyorum ayni sekilde ben hile yaptigim icin baskasi hileye basvurabilir. Emegimin hice sayildigi bir yerde neden emek sarfedeyim ki enayi miyim?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
main hesabım immo fakat yinede bağımlısı olduğun zaman hilenin. (kolsuz olduğun anlamına gelmez) Sanki artık oyun oynarken bir parçan gibi oluyor esp.aimbot vb özellikler zaten olması gerekiyormuş gibime geliyor bu nedenle yani . yoksa 6k csgo ,5.5k rust oynamış adamım (HİLESİZ) kolumun tutmama ihtimali yok. daha çok eğlence keyif. Velet kudurtma:::

Ölsemde davamız kalmaz yarım
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Benim için asıl ve tek sebebi var SMURFLER en deli olduğum şey o kadar kendine güveniyorsan kendi lig'inde oyna ne işin var platta...

SMURFLER olduğu sürece de hile kullanmaya devam edeceğim sanırım

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben steam pubgde hile kullanıyordum ama inanırmısın adam öldürmüyodum adama ayak seslerini duyurup duyurup kayboluyordum 0 kille sona kadar gitmeye çalışıyordum hayaleti oynuyordum yani :D çünkü ister istemez belli ediyorsun kill kasmaya çalışınca izleyince seni adam 1-2-3de belli etmesen 4. de beeli ediosun banlanmamıştım o şekilde hiç

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Genel olarak oyun oynamayı sevmeyen ve zevk almayan birisiyim fakat hilesi olduğu zaman bende ayrı bir cazibesi oluyor oynayasım geliyor ve gerçekten zevk alıyorum :d

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
moruk nereye kadar koşarak yicez yeter da tilt tilt tilt hile mük

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eglenceli kafa dagıtmak için oynuyoruz oyuzden sanırsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...