Neden yanlış konu kategorisi seçince uyarı alıyoruz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tam sayısını bilmiyorum ama konu açarken önümüze onlarca seçenek geliyor ve konu açmadan önce şahsen 10 dk acaba bu mu diye bakınıyorum yanlış konu kategorisini seçince uyarı alıyoruz 10 uyarıda kalıcı olarak yasaklanıyoruz ve moderatörler ScreenShot alıp bize mesaj atmak için zaman harcıyor bunun yerine moderatörler konu kategorisi değiştirebilse ve uyarı almasak mantıklı olmaz mı ? Bu konunda kategorisi yanlış olabilir 5 dk boyunca bulmaya çalıştım ama bulamadım umarım doğrudur.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
brom yapanlar nasıl yapıyor görüyorsun kategorizileştiriyoruz o kadar adamlar ayırmış özenle kafa karışıklığını düzeltmek için konuyu açarken kategori seçtirme yerinde ctrl f ye basıp aradığını bulma şansın var

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Öncelikle 10 uyarıda kalıcı olarak yasaklanmıyorsunuz. Uyarı puanınız 10'u geçince geçici süreliğine banlanıyorsunuz size özel mesajda anlatmıştım tam anlamamışsınız. Yanlış kategoride konu açmak forum kurallarına aykırıdır, forum kurallarına aykırı bir davranış olduğu için uyarı verilmesi normaldir #Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...