neden yasakladınız ne yapmısız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Forumumuzdaki üyelik hesabınız yönetim kararı ile yasaklanmıştır.
http://memoryhackers.org/images/icons/yasak.png

Yasaklanma sebebi: Multi üyelik.
Hesabın tekrar aktif olma süresi: Süresiz yasaklandı.

MemoryHackers
Bu sayfayı görme yetkiniz yok. Bunun sebebi aşağıdakilerden biri olabilir:

• Hesabınız askıya alındı veya bu kaynağa giriş izniniz yasaklandı.
  • Bu sayfayı görme yetkiniz yok. Yönetici sayfalarına yada bir yönetici kaynağına mı girmeyi deniyorsunuz? Forum kurallarından bu işlemi yapma yetkiniz olup olmadığını kontrol ediniz.
  • Hesabınız hala aktivasyon bekliyor olabilir. (Aktivasyon Kodunu Tekrar Gönder)
  • Eğer direkt olarak bu sayfaya giriş yaptıysanız size verilen form veya linkleri kullanın.

Giriş Yapmış Olduğunuz Kullanıcı Adı: 'gokhan72'

neden yasakladınız arkadaşlar ne yapmısız sıte ıcın yırtınıyoruz her turlu katkıda bulunuyoruz devamda edıyoruz ancak bugun avartarımı degıstırdım bu sekılde uyarı geldı bu yaptıgınız dogrumudur...mumkunse neden suresız yasaklandıgımı bılmek ısterım yanı cok sasırdım ve cok uzuldum o kadar emek vermeme ragmen boyle bırseyı bana hak gorulmesı dogru degıl saygısızlık mı yapmısım ne yapmısım zaten boyle bırseyın olması mumkun degıl yaşım ıtıbarıyle cocuk degılız bız bellı bır yasa gelmıs yetıskın bır kısıyız sıte de olmamızı ıstemıyorsanız dırekt soyleseydınız ben kendım cıkar hıc sıtenıze gırmezdık benı burdakı 15-16 yasındakı cocuklarla aynı kefeye koyamazsınız yanı uzuldum bu yapılana cunku ben bunu hak edecek hıcbırsey yapmadım....bana kısa surede cevap verırsenız sevınırım....yoksa bır daha sıtenıze gırmem sızıde rahatsız etmem korkmayın baska uyelık bu yapılandan sonra alacak kadarda serefsız degılım.....SAYGILAR..............

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI

Aynı ip'den birden çok hesapla giriş yapmışsınız sanırım.

Üye
10 HİZMET YILI
MuhammeDalgali' Alıntı:

Aynı ip'den birden çok hesapla giriş yapmışsınız sanırım.

HAYIR oyle bırsey soz konusu degıl her zaman gırdıgım gıbı gırıs yaptım ama VPN programı var belki o sebep olmus olabılır dıger hesabımda var suan uzun suredır acık onda boyle bırsey olmadı suana kadar ılgınc nedenını tam yazsalar bılsek daha ıyı olur cevbın ıcın tesekkur ederım sağolasın kardesım...

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
ZYJRGk.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...