Kanka benim tahminice Hilenin Bulunabilirliği ring 0 ring 1 ring 2 ring 3 böyle katmanlar var 0 tehlikesiz 1 tehlikeli 2 çok tehlikeli tarzında diye tahmin ediyorum Ring user mode yani kernel anlamına geliyor sistemsel olarak açılışta Kernel Mode tarzı şeyler
Kanka benim tahminice Hilenin Bulunabilirliği ring 0 ring 1 ring 2 ring 3 böyle katmanlar var 0 tehlikesiz 1 tehlikeli 2 çok tehlikeli tarzında diye tahmin ediyorum Ring user mode yani kernel anlamına geliyor sistemsel olarak açılışta Kernel Mode tarzı şeyler
bazı antichetler kernel modda çalışıyor mesala vanguard battleeye gibi demek ki bu anticheat'lere yapılan hileler ring 0 oluyor yani kernel modda çalışıyor anladığım kadarıyla.
This message does not make any sense , I just need 300 messages to use the cheat from this developer, I apologize! I am Russian and cannot fully participate in the forum... Administration please do not ban my messages and me
Post automatically merged:
cpu'larda her turlu donanim erisim ve ozel hafiza erisim kodunu calistirabileceginiz kod yetki seviyesi