Nedir ne değildşir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bitcoin nedir bana bunun hakkında bilgi verirmisiniz

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Sanal para izi sürülemeyen ufak bir hatanda paranı kaybedebilecegin bir ortam

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
belli bir merkeze bağlı olmayan yani belli bir ülkesi kuruluşu olmayan elektronik paradır.

✅ ❤ My Life My Rules ❤ ✅
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bitcoin
Bitcoin is a
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
created in January 2009. It follows the ideas set out in a
by the mysterious and pseudonymous developer Satoshi Nakamoto, whose true identity has yet to be verified. Bitcoin offers the promise of lower transaction fees than traditional online payment mechanisms and is operated by a decentralized authority, unlike government-issued currencies.

There are no physical bitcoins, only balances kept on a public ledger in the cloud, that - along with all Bitcoin transactions - is verified by a massive amount of computing power. Bitcoins are not issued or backed by any banks or governments, nor are individual bitcoins valuable as a commodity. Despite it not being
, Bitcoin charts high on popularity, and has triggered the launch of hundreds of other virtual currencies collectively referred to as
.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Bitcoin
Bitcoin is a
created in January 2009. It follows the ideas set out in a
by the mysterious and pseudonymous developer Satoshi Nakamoto, whose true identity has yet to be verified. Bitcoin offers the promise of lower transaction fees than traditional online payment mechanisms and is operated by a decentralized authority, unlike government-issued currencies.

There are no physical bitcoins, only balances kept on a public ledger in the cloud, that - along with all Bitcoin transactions - is verified by a massive amount of computing power. Bitcoins are not issued or backed by any banks or governments, nor are individual bitcoins valuable as a commodity. Despite it not being
, Bitcoin charts high on popularity, and has triggered the launch of hundreds of other virtual currencies collectively referred to as
.
Dostum türkçe yazarmısın

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
benim bildiğim tor browserdan girebildiğin, legal/illegal olarak harcamalar yapabildiğin sitelerde kullandığın sanal para

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bitcoin hakkında bilgi almak istiyorum yatırımı güzelmi gelir getirmi dolandırıcı çokmu neler yapmalıyız

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bitcoin daha çok dark web tarafından ticari amaçlı kullanılan ve yaklaşık 1 yıl önce ciddi anlamda rabet gören bir para birimidir.
Post automatically merged:

belirli yerler var bitcoin alabileceğin ama baya pahalı bilgin olsun
Bitcoin hakkında bilgi almak istiyorum yatırımı güzelmi gelir getirmi dolandırıcı çokmu neler yapmalıyız
Post automatically merged:

belirli yerler var bitcoin alabileceğin ama baya pahalı bilgin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eyw dostum daha ayrıntılı olursa sevinirim
Bitcoini ilk gördüğüm bu deep web olarak geçen sitelerde ne oluyor ne bitiyor diye gezinirken genel olarak uyuşturucu, silah, kiralık katil, sahte pasaport, sahte vatandaşlık gibi şeyleri bitcoin karşılığında sattıklarını gördüm. Muhtemelen legal şeyler satılırken de kullanıyorlardır da ben hiç denk gelmedim.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kısacası ele alınamıyan sanal para :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
arkadaşlarım oynuyodu ama tavsiye etmiyordu bana

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
en karlı ama an riskli sanal para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...