#Nemesis Kimdir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
TheFrmOnline varken vardım. Nikeing, Cloudy(Berk), exBrowser(Murat) tanıdığım kişiler arasındalardır.

Hukuk öğrencisiyim ama baba bölüm birincisi :cool:
Bana biri sınıfta lamersin dedi. ki o lamerin dibidir. bi çıkardım gölgesinde serinledi. Neyse beyler fazla makaraya gerek yok
C++ hastasıyım, her daim öğrenmeyi severim. VB.Net orta eviyenin üzeriyim(Kendime göre seviye düzenim var).

Günde 3-4 saat burada takılırım.

Daha önce bir kaç DDoS Saldırılarımla siber alemde #Raz0R olarak tanınabilirim. Öbür türlü bi s*k yaptığım yok. Jet motoru yaptım, arduino ile robot yapımında okullararası 2. oldum....

Anlatsam forum çöker neyse beyler ben buyum, farklıdır huyum. İyi Forumlar ;)

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yalnız exbrowser adılı kısının adı selim TheFrm Low bır forumdu Crpytr tarafından sureklı hacklendı yanı gerek yok oyle seylere

H.g

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
yalnız exbrowser adılı kısının adı selim TheFrm Low bır forumdu Crpytr tarafından sureklı hacklendı yanı gerek yok oyle seylere

H.g
Öncelikle H.B. reis

ex'in adının Murat olduğuna eminim. Kendisi de demişti ve bu forumda da adı geçti. Crpytr nin de gerekirse eline veririz. Allaha şükür bi güvencem var ki konuşuyorm. Linux toolkitlerim efsanedir. Mesela ''hiddenwordl.dll'' benim ünlü bir trojanımdır :D

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Hoşgeldin çok değişik ve akıllı birine benziyorsun inşallah aklını iyi şeylerde kullanırsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...