✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Jett'de ki ilk vibe şuan Neon da yakında nerflenir.
iyiymiş umarım gelir nerf cunku cok opbenim takımımda olduğu zaman çok iyi ama karşıda olduğu zaman çok kötü tabi yere göre değişiyor enson 3defa oynadm 2 sinde full mwp oldum 1 tanesinde leşledim resmen ha karakter çok op nerf gelmesi gerek bi yandanda inşallah gelmez diyorum d
nie öyle dedinbence baya useless çar
ultisi 35 vurduğu için benceNeon karakteri hakkında ne düşünüyorsunuz sizle güçlü mü ?
Neden yüksek eloda az oynanıyor sizce?
ultisi 35 vurmuyor kki basılı tutuyorsun öldürene kadarultisi 35 vurduğu için bence
şey sandım hileyle dia hesap felan alıp oyle kastıgını hilenin fazla dayandıgını sanmıyordumEvet, zaten yorumumda belirtmiştim, hileyle oynaması zevkli ve etkili diye.
biliyorum ama tek vuruşta 35 vuruyor mesela jett le yüz yüze kalırlarsa alma şansı düşüyor jettin bıçakları daha fazla vuruyorultisi 35 vurmuyor kki basılı tutuyorsun öldürene kadar
jettin tek biıcağı 50 vuruyor ama 1 saniye ara desen bunun ki yarım saniye arayla ?biliyorum ama tek vuruşta 35 vuruyor mesela jett le yüz yüze kalırlarsa alma şansı düşüyor jettin bıçakları daha fazla vuruyor
gerçekten olamaz sinir etti beni bugün yaÇok saçma bir çar bayağı nerf yemesi lazım. Uçan kaçan kayan vuran elektrikle 2 sn'de öldüren böyle bi çar olamaz :d
duyuluyo ama boşunaAynen pat pat diye duyuluyo
Stun alanı nerf yemeli ultisinde mermi olayı kaldırılıp pilden daha fazla yemeli ve e skillide daha fazla pil yemelisence neleri nerf yemeli ?
Post automatically merged:
kardeşim koşu hızı çok fazla biraz az olması lazım diğer karakterlden fazla fakat az a
gercekten oyle cok op aktaarımları cok hızlı ama kaymassı daha opHız olayı ekstra avantaj sağlamış. Rakip bir bölgeyi topluca savunurken hızlıca diğer bölgeye gidip kurulum yapıyor. Ya da hızlıca arkalama
cok haklısın pili çok fazla gerçektenStun alanı nerf yemeli ultisinde mermi olayı kaldırılıp pilden daha fazla yemeli ve e skillide daha fazla pil yemeli
harbı agzımdan aldın dogru dıyorsunSanırım gerçekten güçlü ama özellikle buz kutusu haritasında biraz görsel iyileştirmeye ihtiyacı var.