- Yasaklandı
Chaky' Alıntı:Youtubeden video alarak ne kadar konu kasmayı düşünüyon acaba merakımdan soruyom?
CrawLTC' Alıntı:Chaky' Alıntı:Youtubeden video alarak ne kadar konu kasmayı düşünüyon acaba merakımdan soruyom?
Oncelıkle Eglence Amaclıdır Forumda Eglenmek Bıle Artık Konu Kasma Dıyorlar. Of Of Eglenmeyı Unutmussan Psıkolojık Sorunun Var Demektır.
Oyyy AglıyorChaky' Alıntı:CrawLTC' Alıntı:Oncelıkle Eglence Amaclıdır Forumda Eglenmek Bıle Artık Konu Kasma Dıyorlar. Of Of Eglenmeyı Unutmussan Psıkolojık Sorunun Var Demektır.
Evet sizin gibi kişilerle sorunlarım var bu eğlenmek deil bence sen kasmaya devam et asıl kendi psikolojik sorunlar var en yakın zamanda git bi görün .Yetkililer görünce gereğini yapar zaten
CrawLTC' Alıntı:Oyyy AglıyorChaky' Alıntı:Evet sizin gibi kişilerle sorunlarım var bu eğlenmek deil bence sen kasmaya devam et asıl kendi psikolojik sorunlar var en yakın zamanda git bi görün .Yetkililer görünce gereğini yapar zatenK.B Bu Laf Senın Icın AGIR oLMUS oLABILIR. yORUM aTMA Konuda Sorunları Olanlara Yer Yok.
Chaky' Alıntı:CrawLTC' Alıntı:Oyyy AglıyorK.B Bu Laf Senın Icın AGIR oLMUS oLABILIR. yORUM aTMA Konuda Sorunları Olanlara Yer Yok.
Ağlayan belli veled :kıyamam yazık sana sen kas konunu
Emin266' Alıntı:tamamen alıntı ya tek cümle konu ve alıntı video
UNUTMA codersan da da bu şekil 3-4 konu vardı bu yüzden ban yedim süresiz
Emin266' Alıntı:tamamen alıntı ya tek cümle konu ve alıntı video
yigiteris63' Alıntı:Emin266' Alıntı:tamamen alıntı ya tek cümle konu ve alıntı video
sen önce kendi profil fotona bak![]()
CrawLTC' Alıntı:Emin266' Alıntı:tamamen alıntı ya tek cümle konu ve alıntı video
Vıdeonun Alıntı Oldugunu Kafanın Basması Lazım.