Ama ben baktim oyunlarda nasil hile kodlanir diye yok hiç video biliyorum kolay olmadigini ama mantigini ogrenmek istiyorumvb.net başla c# doğru git. Youtubede videolar mevcut.
Mantığını öğrenmek istiyorsan derdin yabancı kaynaklar olmalı. Maalesef ülkemizde böyle yararlı kaynaklar bulmak zor. Mesela hangi oyunun hilesini yazmak istiyorsan; örneğin wolftü, hangi dilde kodlayacaksan onun projeleri var. Projelerini indirip, mantığını kavrayabilirsin. Yalnız bu hemen olacak bir şey değil. O yüzden sabırlı olucaksın ve yabancı kaynaklardan araştırıp istiyorsan Türkçe'ye çevirip okumalısın. İyi forumlar!Ama ben baktim oyunlarda nasil hile kodlanir diye yok hiç video biliyorum kolay olmadigini ama mantigini ogrenmek istiyorum
Teşekkür ederim.Mantığını öğrenmek istiyorsan derdin yabancı kaynaklar olmalı. Maalesef ülkemizde böyle yararlı kaynaklar bulmak zor. Mesela hangi oyunun hilesini yazmak istiyorsan; örneğin wolftü, hangi dilde kodlayacaksan onun projeleri var. Projelerini indirip, mantığını kavrayabilirsin. Yalnız bu hemen olacak bir şey değil. O yüzden sabırlı olucaksın ve yabancı kaynaklardan araştırıp istiyorsan Türkçe'ye çevirip okumalısın. İyi forumlar!
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederimBu işlere daha önce girmiştim ve mantığını anlamaya çalışıyordum zamanında, tavsiyem sadece bir programlama dilinde uzmanlaş, birden fazla programlama dilinde uzmanlaşmaya veya öğrenmeye çalışırsan iyice kafan karışır.
Oyunlarda ileri düzey hile yapanlar genelde c++ kullanırlar. Ancak c++ öğrenmeden önce daha basic bir dil tercih edebilirsin. Python gibi...
Hile yapmak 1 günde öğrenilecek bir şey değildir, programlama ve algoritma mantığını araştırmanı tavsiye ederim bunları öğrenmeden önce! Algoritman gelişmezse hiçbir programlama dilini iyi kavrayamazsın.
Hile yapma işini öğrenmen uzun bir süreç olabilir, bundan dolayı genellikle çoğu kişi yabancı kaynaklardan araştırıyor ki daha kolay öğrenebilsin bunun içinde ingilizce maalesef ŞART!
Tavsiyem sana bu işleri yapmadan önce internette bolca kaynak, video, pdf falan var bunlardan araştırabilirsin veya eline bir programlama dili kitabı alıp öğrenmeye başlayabilirsin. Bu süreçte pişman olmakta var UNUTMA!
Saygılarımla...
Bildiginiz guzel anlatan bi video veya site varmi turkce ingilizce fark etmezBu işlere daha önce girmiştim ve mantığını anlamaya çalışıyordum zamanında, tavsiyem sadece bir programlama dilinde uzmanlaş, birden fazla programlama dilinde uzmanlaşmaya veya öğrenmeye çalışırsan iyice kafan karışır.
Oyunlarda ileri düzey hile yapanlar genelde c++ kullanırlar. Ancak c++ öğrenmeden önce daha basic bir dil tercih edebilirsin. Python gibi...
Hile yapmak 1 günde öğrenilecek bir şey değildir, programlama ve algoritma mantığını araştırmanı tavsiye ederim bunları öğrenmeden önce! Algoritman gelişmezse hiçbir programlama dilini iyi kavrayamazsın.
Hile yapma işini öğrenmen uzun bir süreç olabilir, bundan dolayı genellikle çoğu kişi yabancı kaynaklardan araştırıyor ki daha kolay öğrenebilsin bunun içinde ingilizce maalesef ŞART!
Tavsiyem sana bu işleri yapmadan önce internette bolca kaynak, video, pdf falan var bunlardan araştırabilirsin veya eline bir programlama dili kitabı alıp öğrenmeye başlayabilirsin. Bu süreçte pişman olmakta var UNUTMA!
Saygılarımla...
GuidedHacking ( Başka bir site belirtmek yasaksa kaldırabilirim kusura bakmayın.) Hem c++ hemde c# (c# az sayıda) hile yapım örneklerini ingilizce olarak gösteriyor.Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim
Post automatically merged:
Bildiginiz guzel anlatan bi video veya site varmi turkce ingilizce fark etmez
En iyi anlatan bu bana göre mantığını kavrarsan kolay çözersin.Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim
Post automatically merged:
Bildiginiz guzel anlatan bi video veya site varmi turkce ingilizce fark etmez