Nerede o eski bayramlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Tamam Pandemi var. Bence virüs yokta şimdi deli diye etiketlersiniz beni falan. Size bu durumla ilgili roman yazarım roman. .

Önceleri nerde eski bayramları 35 50 yaş ve üstü büyüklerimiz söylediğinde anlamlıydı. Çünkü bu dönemde geleneklere biraz daha az bağlı kalıyorduk. Sokaklarda çocuklar, şeker toplamaya gidenler ne kadar vardı .Mesela büyük şehirlerde.

Şimdi 20 li yaşların bile diyebileceği bir cümle. "Nerede o eski bayramlar". Çünkü her şey değişti.. Toplumun yapısı değişti artık. Bir daha düzelmemek üzere böyle devam edecek bir yapı..

İyi bayramlar..

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bayramı da yaşayamıyoruz kotu de olsa dısarı cıkabılıyorduk , demek kotununde kotusu var mıs buldumcuk olmamak lazım her zaman

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Aile apartmanı olmasa akrabalarımı da göremeyecektim şükür bu bayramı az da olsa kutladım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Herseyın eskısı makbul bana gorede Yılllar gectıkce eskıyı arıyorum :(

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
eskiden di bayramlar çocukendi tadı tuzu öyle vardı ne guzel eskiler dimi arkadaşlar saygı sevgi gülümseme bir heycandı ozamanki bayramlar allah yardımcımız olsun şu ileten kurtulacağız inşallah karantına hepimizi sıktı bunaltı hayırlı bayramlar.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Herşey eskiden güzeldi şimdi bayram görmesine ne gelen var ne giden toplanan harçlıklar bile harcanmıyor öylece kalıyor özledim eski bayramları

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Koronavirüs den dolayi çok da eski geçen sene ki bayramı arar oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...