- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
ikiside değerleniyor fazla kullanmıyorsan satabilirsin ama taşıda her zaman daha fazla zam biniyor dolarda durmayacağına göre kararını erken versen iyi olursuan apu sistem benimkiler 7 8 k olmuş satsammı diye düşünüyorum motor ehliyeti alıp motor çekiceğim
knk hadı ehlıyetı aldın ya motor parası ?suan apu sistem benimkiler 7 8 k olmuş satsammı diye düşünüyorum motor ehliyeti alıp motor çekiceğim
motor parası kenarda 15 binim var dostum ondan rahatım babamda biraz destek cıkarknk hadı ehlıyetı aldın ya motor parası ?
sıktıysa bro sat ama pc toplamaya kalkarsan baya bı masraflı olucak dıyımmotor parası kenarda 15 binim var dostum ondan rahatım babamda biraz destek cıkar
işte pc de sarıyor motorda sarıcak çok kararsızımsıktıysa bro sat ama pc toplamaya kalkarsan baya bı masraflı olucak dıyım
işin kötüsü biz bunu kabullendik20ye dogru gidiyor
Pakistandamısın vpn mi varDolar AY'a gidiyor: haydut:
kişisel olarak elinden ve elimden birşey gelemez bu yönetimle zaten toplansakta gelinmez ilk önce secimde bu yönetimi göndericez ondan sonra kabullenmemeyi ögrenicez biladerişin kötüsü biz bunu kabullendik
Yerine kimi alıcaz fikrin nedir ?kişisel olarak elinden ve elimden birşey gelemez bu yönetimle zaten toplansakta gelinmez ilk önce secimde bu yönetimi göndericez ondan sonra kabullenmemeyi ögrenicez bilader
valla daha kötü yönetemezler heralde pkklıların eline vermezsek yeterliYerine kimi alıcaz fikrin nedir ?
Yönetirler kankam bende mumnun değilim bu konumdan ama daha da kötüye gitmez inşvalla daha kötü yönetemezler heralde pkklıların eline vermezsek yeterli
knk bu yönetimle %110 daha kötüye gidicek bunu anlamayan varsa ..... yaniYönetirler kankam bende mumnun değilim bu konumdan ama daha da kötüye gitmez inş
insanlar 2 ye ayrıldı. 1. hala destek verenler 2. tamam biz bunu istemiyoruz ama kimi isteyebiliriz diyenlerknk bu yönetimle %110 daha kötüye gidicek bunu anlamayan varsa ..... yani
daha iyisi yok diyebilmek için elindekinin iyi bir tarafı olması gerekir knk çok uzatmanın manası yok ben böyle düşünüyoruminsanlar 2 ye ayrıldı. 1. hala destek verenler 2. tamam biz bunu istemiyoruz ama kimi isteyebiliriz diyenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?