- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
kankam bak elimizde ki 0 noktasında diyelim ya o 2. kişi -lere çekerse yani 0 ın bile kötüsü var umarım en iyisi gelir bizim nesile ışık olur diyelimdaha iyisi yok diyebilmek için elindekinin iyi bir tarafı olması gerekir knk çok uzatmanın manası yok ben böyle düşünüyorum
hocam bu sene derken 2021 de seçim olmaz 2022 de olur 2022 demek istediniz değilmi ?Bu tamamen ülkede olan güvensizlik savcıların işini düzgün yapmadıgından ve piyasalarda güven olmadıgı için indirecek durumdayız şuan ama seçime kadar bir şey bekleme malum bu sene seçim olasılığı %99
Evet evet 2022 adına konuştum 2023'de aday olamıyor malum şahıs olabilmesi için anayasa değişikliğine gidilmesi lazım e tabi buda halk oylaması demek kaybedeceğini biliyor son rütuşlarda birkaç birşey yapabilir halkın gözüne girmek için ama oda kurtarmayacakhocam bu sene derken 2021 de seçim olmaz 2022 de olur 2022 demek istediniz değilmi ?
karşılaştırdıkları 30-40 yıl öncesinde insanlar 5 yıl başkan oluyorlardı keşke 30-40 yıl öncesiyle karşılaştırmak yerine birazcık eski insanların onuruna sahip olsalardı herneyse siyasete gitrmek istemiyorumEvet evet 2022 adına konuştum 2023'de aday olamıyor malum şahıs olabilmesi için anayasa değişikliğine gidilmesi lazım e tabi buda halk oylaması demek kaybedeceğini biliyor son rütuşlarda birkaç birşey yapabilir halkın gözüne girmek için ama oda kurtarmayacak
Hiç sorma ne haldeyiz3e 5e sevinir olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?