Seçkin Üye
seçim sonuçları artık bi değişirse atılacak ilk adımlar ekonomik olur. çıktığı ivmeyle düşmesi imkansız tabi ki ama yinede yavaş yavaş da olsa düşeceğini düşünüyorum.Bu saatten sonra dolar düşmez. Seçimden sonra da iyice yükselir bence. Sonumuz hayrola.
Biz o yoldan döneli çok oldu. Boş umutlarla içimi yeşertmeyi bıraktım. Dolar bence düşmez.seçim sonuçları artık bi değişirse atılacak ilk adımlar ekonomik olur. çıktığı ivmeyle düşmesi imkansız tabi ki ama yinede yavaş yavaş da olsa düşeceğini düşünüyorum.
yani haklısın aslında umuttan başka bişey değil benimkisi de. ülkeyi yönetenlerin mantıklı, akıllı hareket etmeleri bile bizim umudumuz olduysa zaten dükkanı komple kapatıp gidelimBiz o yoldan döneli çok oldu. Boş umutlarla içimi yeşertmeyi bıraktım. Dolar bence düşmez.
bahsettiğim senaryo da başımızdaki insan evladı farklı hocamdoların düşüşe geçmesi için 11 in altında gün kapatması lazım bu dediğin senaryoda çok düşük bir ihtimal
acil tl ihtiyacın olmadıkça bozdurmaelimde bir miktar dolar var bozdurmalı mıyım ?
*****de yaprak elinde mızrak olan milletin bile parası tlden değerli şuan gidişat nereye gider nereye gitmez bilinmez ama geçim denilen şey imkansıza yöneldi kötü günler bizi bekliyor hakkımızda hayırlısı olsunArkadaşlar sizce nereye gider bu veya bizi ne gibi sonuçlar bekliyor gelin fikirlerinizi tartışalım.
Bozdurma bekle daha gider yukarıyaelimde bir miktar dolar var bozdurmalı mıyım ?
Bozdurma bekle daha gider yukarıyaelimde bir miktar dolar var bozdurmalı mıyım ?
katılıyorum berki 20 yi bile geçer2023 te rahat 20 yi bulur bunu demedi demeyin usta erken seçim lazım seri ama erken seçim olabilir nedenmi vergileri kaldırdı trt payı falan erken seçim olcak gibi duruyor ama olsada kazanamayacağıonı biliyor ondan dolayı yapmıyo
valla knk dolar roketle uzaya çıkıyor ALLAH sonumuzu hayır etsinArkadaşlar sizce nereye gider bu veya bizi ne gibi sonuçlar bekliyor gelin fikirlerinizi tartışalım.
ben 10 ken açmıştım konuyu 12-13 lere geldivalla knk dolar roketle uzaya çıkıyor ALLAH sonumuzu hayır etsin
deme öyle20 Lira olacak diyorlar
aman olmasın ya nolacak halımız bilmiyomdeme öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?