8 May 2020 #1 Celal1238 C Onaylı Üye Katılım 16 Nis 2020 Mesajlar 81 Tepki puanı 4 Ödüller 2 Yaş 41 6 HİZMET YILI Beyler nasıl güncellerim bilgisayardakı sürümüm v4 ama v4.8 yüklemek istediğimde zaten yüklü diyor
Çözüm B B Buzzie 8 May 2020 Arama yerine net framework yaz dosya konumuna git dosyayı komple sil olmassa sistem ayarlarında gözüküyor ise ordanda kaldır tekrar kurmayı dene.
Arama yerine net framework yaz dosya konumuna git dosyayı komple sil olmassa sistem ayarlarında gözüküyor ise ordanda kaldır tekrar kurmayı dene.
8 May 2020 #2 Buzzie B Cooldoge Süper Üye Katılım 20 Eki 2018 Mesajlar 743 Çözümler 6 Tepki puanı 256 Ödüller 5 7 HİZMET YILI Arama yerine net framework yaz dosya konumuna git dosyayı komple sil olmassa sistem ayarlarında gözüküyor ise ordanda kaldır tekrar kurmayı dene. Son düzenleme: 8 May 2020 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Arama yerine net framework yaz dosya konumuna git dosyayı komple sil olmassa sistem ayarlarında gözüküyor ise ordanda kaldır tekrar kurmayı dene.
8 May 2020 #3 miracdemirel M Süper Üye Katılım 7 May 2020 Mesajlar 750 Çözümler 4 Tepki puanı 39 Ödüller 5 Yaş 19 6 HİZMET YILI Arama yerine net framework yaz dosya konumuna git dosyayı komple sil olmassa sistem ayarlarında gözüküyor ise ordanda kaldır tekrar kurmayı dene. dostum Oyla 0 Olumsuz oyla
Arama yerine net framework yaz dosya konumuna git dosyayı komple sil olmassa sistem ayarlarında gözüküyor ise ordanda kaldır tekrar kurmayı dene. dostum
8 May 2020 #4 ekokap1 E Uzman Üye Katılım 8 Eki 2018 Mesajlar 160 Çözümler 1 Tepki puanı 8 Ödüller 6 7 HİZMET YILI denetim masasında progra ekle kaldır windows özelliklerini aç kapa .net kısmını bi incele Oyla 0 Olumsuz oyla