Çözüldü Openbullet .net framework hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba , Sanal Makinamın işletim sistemi Windows Server 2012 ve .net framework 4.7.2 istiyor sürüm olarak. Ancak onu indiremiyorum windows server üzerinden yalnızca 4.5 ve 3.7 iniyor. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
İndirmeye çalıştığınız .NET Framework sürümünün sanal makinenizin işletim sistemi tarafından desteklenip desteklenmediğini kontrol etmeni öneririm Windows Server 2012 .NET Framework 4.7.2'yi desteklemiyorsa o zaman indirme seçeneği sunulmaz

Eğer işletim sisteminiz .NET Framework 4.7.2'yi destekliyorsa ancak indirme seçeneği sunulmuyorsa aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

Windows Update'i çalıştırın: Güncellemeleri yükle ve .NET Framework 4.7.2'nin Windows Update aracılığıyla yüklenip yüklenmediğini kontrol et

.NET Framework 4.7.2'yi manuel olarak yükle: Microsoft web sitesinden .NET Framework 4.7.2'yi indirin ve manuel olarak yükle

İndirme yöneticisi kullan: İndirme yöneticisi bazı durumlarda dosyaları başarıyla indirmenizi...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çok eski bir sürüm 2012 sürümü bu tarz problemler yaşamamak için bence sunucunu windows server 2022'ye güncelleyebilirsin. hem güvenlik konusunda da bir çok yenilik getirdiler.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
çok eski bir sürüm 2012 sürümü bu tarz problemler yaşamamak için bence sunucunu windows server 2022'ye güncelleyebilirsin. hem güvenlik konusunda da bir çok yenilik getirdiler.
Evet öyle de aralarında ciddi bir depolama farkı var. Bu yüzden normalde Windows Server 2012'yi yükledim.
Post automatically merged:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buradan denediniz mi
veya bu konuya bi göz gezdirin burada bir kaç açıklama yapılmış
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Net Framework 4.5 üstü yüklemeye çalıştığımda not supported yazıyor.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
İndirmeye çalıştığınız .NET Framework sürümünün sanal makinenizin işletim sistemi tarafından desteklenip desteklenmediğini kontrol etmeni öneririm Windows Server 2012 .NET Framework 4.7.2'yi desteklemiyorsa o zaman indirme seçeneği sunulmaz

Eğer işletim sisteminiz .NET Framework 4.7.2'yi destekliyorsa ancak indirme seçeneği sunulmuyorsa aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

Windows Update'i çalıştırın: Güncellemeleri yükle ve .NET Framework 4.7.2'nin Windows Update aracılığıyla yüklenip yüklenmediğini kontrol et

.NET Framework 4.7.2'yi manuel olarak yükle: Microsoft web sitesinden .NET Framework 4.7.2'yi indirin ve manuel olarak yükle

İndirme yöneticisi kullan: İndirme yöneticisi bazı durumlarda dosyaları başarıyla indirmenizi sağlayabilir microsoft'un resmi web sitesinden indirme yöneticisini indir ve kullan
Umarım bu öneriler sorununuzu çözmenize yardımcı olur

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

İndirme yöneticisi kullan: İndirme yöneticisi bazı durumlarda dosyaları başarıyla indirmenizi sağlayabilir microsoft'un resmi web sitesinden indirme yöneticisini indir ve kullan
Umarım bu öneriler sorununuzu çözmenize yardımcı olur
Muhtemelen .net framework 4.7.2 desteklemiyor. Elimde kodlama ile alakalı bir kitap var ve .net frameworktan da bahsetmiş. .net framework 4.5 sürümü 2012 de çıkmış ve benim kullandığım işletim sistemi de windows server 2012 bu yüzden dolayı .net framework 4.7.2 desteklemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...