.NET Reflector Pointeri ni Nasıl Normal Hale Getirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Ben .NET Reflector 9.0 Pro dan Adamların Hilesini Ekliyorum Pointer Bulmak İçin.

Mesela '' No Recoil'' in Pointeri .NET Reflector'da Şöyle Yazıyor:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
.
("wolftü.bin", (
)
.
((
) (
.
(this.
.
) + 1222001.0)),
.
("36996367"), 4);

ve Ben Burdan Pointer olarak Ortadan '' 1222001'' Şu Pointeri Alıp Hilemde Deniyorum Olmuyor  :( Ama Adamın Hilesinde Çalışıyor. Value yi Ztn Sonda Olarak ''36996367'' Alıyorum. Sadece Pointer de Sorun var. Bunu Nasıl Düz Pointer Hale Getirebilirim? 

Nolur, Lütfen, Yardımcı Olurmsuunuz?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
GQQGLEE' Alıntı:
cheat engine aç 1222001 yaz o textboxa yandaki hexi işaretle bitti

Krdşim Allah Senden Razı Olsun be. Bi Sen Yazdın Cevabı :) Olursa Çok Minettar Kalırım. Çok Sağolasın KRdş. Repinide Attım ;)

Hayırlı Günler..

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
GQQGLEE' Alıntı:

Krdş Bazılarını Yapınca 00000000 Oluyor. Bi kaçını buldum sağolasın. Ama Bazılarını Yazıp Hex'e Tıkayınca 0000000 Çıkıyor.

Onları Nasıl Bulacağız? Krdş Kusura Bakma Meşgul Ediyorumda. Cevap Verirsen Sevinirm. :)

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
kingwar729' Alıntı:
GQQGLEE' Alıntı:

Krdş Bazılarını Yapınca 00000000 Oluyor. Bi kaçını buldum sağolasın. Ama Bazılarını Yazıp Hex'e Tıkayınca 0000000 Çıkıyor.

Onları Nasıl Bulacağız? Krdş Kusura Bakma Meşgul Ediyorumda. Cevap Verirsen Sevinirm. :)

Dediğim Şekilde yap Sonra Hexi Kaldırıp Diğer Pointeri yaz :))

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
GQQGLEE' Alıntı:
kingwar729' Alıntı:

Tmm da Krdşm Ne Fark Ediyor ki? Aynısı Oluyor Gene. Bazılarını Bulabiliyor  :( Bulduklarımda Çalışmıyor Name Esp Hariç. Mesela

Tek Atmayı buldum., Ölümsüzlüğü, Buldum, Rapid Fireyi Buldum. Hepsini Yaptım Kaydettim. Çalıştırdım Olmadı. Name Esp Çalıştı Tek.

Onları Bulunca Baştaki iki Tane 00 Ları SAymadan Alıyorum. Doğru Yapıyorum. Ama Olmuyor :(

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
kingwar729' Alıntı:
GQQGLEE' Alıntı:

Tmm da Krdşm Ne Fark Ediyor ki? Aynısı Oluyor Gene. Bazılarını Bulabiliyor  :( Bulduklarımda Çalışmıyor Name Esp Hariç. Mesela

Tek Atmayı buldum., Ölümsüzlüğü, Buldum, Rapid Fireyi Buldum. Hepsini Yaptım Kaydettim. Çalıştırdım Olmadı. Name Esp Çalıştı Tek.

Onları Bulunca Baştaki iki Tane 00 Ları SAymadan Alıyorum. Doğru Yapıyorum. Ama Olmuyor :(

http://www.binaryhexconverter.com/decimal-to-hex-converter

bu siteden yap

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
[quote pid='386355' dateline='1483027395']

bu siteden yap
[/quote]

Saol Krdş Oldu Eyw  ;)

GQQGLEE' Alıntı:

bu siteden yap

Saol Krdşm Oldu Eyw ;)

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hesap makinesini aç. Görünüme gir ve programcıyı seç. Daha sonra soldan onluyu seçip aşağısındanda Qword seç.
X9PV6R.jpg

Decimalden hexdecimala çevirmek istediğin şeyi kopyalayıp oraya yapıştır. Daha sonra Onaltılı seç, o çeviriyo otomatik zaten.
Wg7Bq2.jpg

Genellikle .net reactor gibi programların ayarlarında hexdecimalleri otomatik olarak decimale çeviren ayar var. Reactorün settingsinden auto hexdecimal to decimal gibi seçenek varsa kaldır böyle uğraşmamış olursun.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
Hesap makinesini aç.  Görünüme gir ve programcıyı seç.  Daha sonra soldan onluyu seçip aşağısındanda Qword seç.
X9PV6R.jpg

Decimalden hexdecimala çevirmek istediğin şeyi kopyalayıp oraya yapıştır. Daha sonra Onaltılı seç, o çeviriyo otomatik zaten.
Wg7Bq2.jpg

Genellikle .net reactor gibi programların ayarlarında hexdecimalleri otomatik olarak decimale çeviren ayar var. Reactorün settingsinden auto hexdecimal to decimal gibi seçenek varsa kaldır böyle uğraşmamış olursun.

Çok Teşekkür Ederim Furkan Abi. Sağolasın. Çok Emek Veriyorsun. Hem Dwordla İlgilenip, Hem de Üyelerle İlgilenmek Kolay Deil.

Sağolasın.  :heart:

Hayırlı Günler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...