Netfilix Bedava /Yenilendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ne Gelcek Benim Adıma Değilki. Brezilya'da Gözüküyorum Ben.
Bende x şehrinde gözüküyorum. Bu işler böyle gitmiyor bulurlar ve sonra
501-260.jpg

HAWKING
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ne Gelcek Benim Adıma Değilki. Brezilya'da Gözüküyorum Ben.
Brezilyada gözüküyorsun öyle mi ? devletten kim kaçabilmişde sen kaçabiliceksin kullandığın vpnların dökümanları var hocam bi savcılığ kağıdına bakar vpn şirketine gidip bilgilerini alabilirler her vpn'ın geçmişi vardır silmezler kimlerin kullandığı gözüküyor gerçek ipleri vpn kullanmıyor isen bulunman daha kolaydır :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Brezilyada gözüküyorsun öyle mi ? devletten kim kaçabilmişde sen kaçabiliceksin kullandığın vpnların dökümanları var hocam bi savcılığ kağıdına bakar vpn şirketine gidip bilgilerini alabilirler her vpn'ın geçmişi vardır silmezler kimlerin kullandığı gözüküyor gerçek ipleri vpn kullanmıyor isen bulunman daha kolaydır :)
Öncelikle haklısın ama bu işleri yapan kişilerin milyonlarca müşterisi var. Herkese tek tek uğraşamazlar. Siz beni korkutmaya mı çalışıyorsunuz ?

HAWKING
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Öncelikle haklısın ama bu işleri yapan kişilerin milyonlarca müşterisi var. Herkese tek tek uğraşamazlar. Siz beni korkutmaya mı çalışıyorsunuz ?
benim kimseyi korkuttuğum felan yok bu işleri yapanın milyonlarca kişi olsun o kişiler bu işlerlemi uğraşıyorlar başkasının kredi kartlarıyla ?

TCK'nın 245/1. maddesi, başkasına ait bir banka veya kredi kartını, her ne suretle olursa olsun ele geçiren veya elinde bulunduran kimsenin, kart sahibinin veya kartın kendisine verilmesi gereken kişinin rızası olmaksızın bunu kullanarak veya kullandırtarak kendisine veya başkasına yarar sağlarsa, üç yıldan altı yıla kadar hapis cezası ve adli para cezası ile cezalandırılmasını öngörüyor.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
13 aya aşkın bir süredir live cc kullanıyorum netflixte bu işler sizin dediğiniz gibi yürümez ayrıntılarını bilirsen kaçarsın. İyi ve kaliteli carding yapan insanların yakalanma ihtimali çok düşüktür.
ona bakarsan live cc daha sıkıntı aga. Boşver.

HAWKING
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
13 aya aşkın bir süredir live cc kullanıyorum netflixte bu işler sizin dediğiniz gibi yürümez ayrıntılarını bilirsen kaçarsın. İyi ve kaliteli carding yapan insanların yakalanma ihtimali çok düşüktür.
Hocam emin ol hangi programı kullanırsan kullan. devletten kimse kaçamaz peşine düştükleri zaman.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hocam emin ol hangi programı kullanırsan kullan. devletten kimse kaçamaz peşine düştükleri zaman.
Benim bi arkadaşın live cc si vardı telefon aldı. Kendi Evine Geldi Kargo Bir Sıkıntı Olmadı. Olsaydı Kargocudan Adresi Öğrenip Eve Gelirdi Polisler. Telaş yapmıcaksın aga. Herşeyden korkarsan yaşayamazsın hayatı.

Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Herkesle teker teker ugraşmıyo değil. Kredi kartın sahibi bunu öğrenip dava açabiliyor. Diğer 'profosyonel' arkadaş verdigi bilgiler yanlış dostum.

HAWKING
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hangi işi professional olarak yaparsanız yapın kardeşim devletten kimse kaçamaz hele ki peşinize düştükleri zaman çok zor bir ihtimal dediğin program senin gözünde çok zor bir ihtimal çok kolay bir ihtimaldir.

HAWKING
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Sana şurada biri kart bilgilerini verip kullanacak mısın ? + suçlarını kabul edeceksin üstelik dava açılıcak bakalım kaçabilicekmisin emin ol kaçamazsın.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sana şurada biri kart bilgilerini verip kullanacak mısın ? + suçlarını kabul edeceksin üstelik dava açılıcak bakalım kaçabilicekmisin emin ol kaçamazsın.
Yapacağın işe bağlı dostum tabikide yakalanmak imkansız demiyorum. "Düşük İhtimal" diyorum oda işi bilene..

HAWKING
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Yapacağın işe bağlı dostum tabikide yakalanmamak imkansız demiyorum. "Düşük İhtimal" diyorum oda işi bilene..
o düşük ihtimal senin gözünde düşük devletin gözünde düşük ihtimal diye bir şey yoktur direktman bulurlar bu kadar iyi gizlenmesini biliyorsanız neden kredi kartı boşaltmıyorsunuz?

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
o düşük ihtimal senin gözünde düşük devletin gözünde düşük ihtimal diye bir şey yoktur direktman bulurlar bu kadar iyi gizlenmesini biliyorsanız neden kredi kartı boşaltmıyorsunuz?
Dostum yapacağın işe bağlı diyorum. Tabikide banka hesabı gibi şeyleri çalarsanız başınız büyük belaya girer.

Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bunu neden size açıklama gereği duymalıyım ?
Hocam senin terapiye ihtiyacın var kendini hacker zanetip ortalıkta dolaşıyorsun anladım havalı birşey insanlara yanlış bilgi verme (Cevap vermiyicemi söyledim ama insanları yanlış bilgilendirme)
Şu çocugu banlayın lütfen çok boş yapıyor insanlara yanlış bilgi veriyor.
@MorpHeuS @nader11ndeu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...