Adamların yaptığının şu olduğunu düşünüyorum combolist ile düşürülüp size veriliyor olabilir. Yoksa hesap dayanmaz.@CrstyaL yani hep deneme sürümü olan hesap veriyorlar doğrumu
Alsam iyi değil mi yaniAdamların yaptığının şu olduğunu düşünüyorum combolist ile düşürülüp size veriliyor olabilir. Yoksa hesap dayanmaz.
Bence dediğim gibi benim kendi kararım kendi hesabının olmasından yana ama yinede senin kararın..Alsam iyi değil mi yani
Ya bana da kalsa öyle de işte her ay para ödemekte zor geliyor bir süreden sonra para yetişmiyor büyük ihtimal bunuda almayacağım çünkü içime kurt düştüBence dediğim gibi benim kendi kararım kendi hesabının olmasından yana ama yinede senin kararın..
İçine kurt düşmesi normal ortada dönen bir çakallık var zaten kimse bu şekilde hesap satmaz : )Ya bana da kalsa öyle de işte her ay para ödemekte zor geliyor bir süreden sonra para yetişmiyor büyük ihtimal bunuda almayacağım çünkü içime kurt düştü![]()
Yani bu fiyatta sınırsız bi de yok daha nelerİçine kurt düşmesi normal ortada dönen bir çakallık var zaten kimse bu şekilde hesap satmaz : )
var benim kullandığım hesapta başka bir kart girili ve 7 aydır para ödemeden kullanıyorumEvet netflix'te bunu fixlemedi kesinlikle böyle bir şey yok dostum hikaye bunlar..
benim kullandığım hesabı istiyorsan satabilirim fakat süre garantisi veremem ama şansın varsa 1 yıl belki daha fazla kullanabilirsin 1 ay sürerse yeni hesap verebilirimYani bu fiyatta sınırsız bi de yok daha neler![]()
Gerek yok.var benim kullandığım hesapta başka bir kart girili ve 7 aydır para ödemeden kullanıyorum
Post automatically merged:
benim kullandığım hesabı istiyorsan satabilirim fakat süre garantisi veremem ama şansın varsa 1 yıl belki daha fazla kullanabilirsin 1 ay sürerse yeni hesap verebilirim
ben başka yerden 12tlye aldım 3 senedir oynuyorum biraz kazıklanmışsın gibiBen siteden GTA 5 aldım 40 tlye gayet güzel çalışıyor,oynuyorum
knk çok aramştırmadım zaten senin dediğin yer büyük ihtimal plati.ru ama oraya da çok güvenemedim o yüzden burdan aldım oynuyorum şuanben başka yerden 12tlye aldım 3 senedir oynuyorum biraz kazıklanmışsın gibi
(fiyat hala aynı 15tl)
aynen ordan aldım önceden 2 kere dolandırılmama rağmen almıştım ama 3 sıkıntı çıkmadıknk çok aramştırmadım zaten senin dediğin yer büyük ihtimal plati.ru ama oraya da çok güvenemedim o yüzden burdan aldım oynuyorum şuan![]()